Magazin 06.07.2016.

Krupa na Vrbasu domaćin Međunarodnom auto karavanu

ČITANJE: 1 minuta

Međunarodni auto karavan „Carbage run 2016“ po prvi put je ucrtao Banjaluku, odnosno Krupu Na Vrbasu u svoju rutu obilaska gradova Evropske unije.

Kamp zona Krupa na Vrbasu 07. i 08. jula biće domaćin nesvakidašnjim gostima koji za cilj imaju preći što više kilometara, po različitim vrstama puteva i zemalja. Ove godine kreću iz Holandije, a krajnji cilj je autodrom u Rijeci (Hrvatska).

Međunarodni auto karavan Carbage run 2016“ po prvi put je ucrtao Banja Luku (Krupa Na Vrbasu) u svoju rutu obilaska gradova EU ali i stacioniranja sa ukupno 500 automobila starijih od deset godina i preko hiljadu i po ljudi oba pola i različite starosne dobi.

ruta

Kako je za “BL PORTAL” izjavila stručni saradnik iz Turističke organizacije Banja Luka, Branka Branković, učesnici karavana Krupu na Vrbasu, gdje ih očekuje bogat zabavni program i DJ, dolaze u manjim grupama zbog gužve u saobraćaju, a vrijeme dolaska svih učesnika karavana u Kamp zonu Krupa na Vrbasu bi trebalo biti 07. jul četvrtak veče u 22:00 časa.

U organizaciju ovog avanturističkog podviga za RS i BiH učestvuju Sportsko-rekreativni klub Discovery Banja Luka i Turistička organizacija grada Banja Luka.

(bl-portal.com)