Vijesti 24.06.2024.

Kulturno – umjetnički program i defile kočija: Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u centru grada

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava javnost da će u utorak, 25. juna obustavljen saobraćaj u vremenu od 16.30 časova do 18.30 časova u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać, zbog održavanja kulturno – umjetničkog programa povodom proslave Duhova.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Aleja Svetog Save do Bulevara cara Dušana, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa iz smjera sjevera iz Ulice Kralja Petra I Karađorđevića desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, Bulevarom cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi će saobraćati registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.