Biznis 02.03.2018.

Kuvajte sa stilom uz Tropic i mojMarket

ČITANJE: 1 minuta

U domaćem trgovačkom lancu Tropic i mojMarket od danas je aktuelan novi program lojalnosti pod nazivom „Kuvajte sa stilom” koji donosi uštedu od 60%.

Riječ je o setu noževa i drugih kuhinjskih pomagala, koji su napravljeni po evropskim standardima i koje odlikuje moderan dizajn i praktičnost. Kako bi se udovoljilo zahtjevima užurbane moderne kuhinje, a zahvaljujući pomnom odabiru najboljih materijala, napravljen je set višenamjenskih alata i najvažnijih pomagala za kuvanje koji su dostupni isključivo u Tropic i mojMarket trgovinama.

Za svaku kupovinu u vrijednosti od 10 KM kupac dobija jednu naljepnicu. Potreban broj naljepnica za ostvarivanje uštede od 60% naznačen je u brošuri ispod svakog artikla, a korisnici kartica Klub osmijeha uz manji broj naljepnica brže dolaze do popusta.

Program lojalnosti „Kuvajte sa stilom” traje od 1. marta do 31. maja tekuće godine, a iskoristivost popusta uz sakupljene naljepnice je do 30. juna 2018.

Sve informacije o programu lojalnosti „Kuvajte sa stilom” kupci mogu dobiti u svim Tropic i mojMarket trgovinama, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili putem Facebook stranica Tropic ili mojMarket.