Vijesti 05.05.2018.

NAKON MJESEC DANA AKCIJE studenti organizuju humanitarnu žurku za djecu sa Kosova

ČITANJE: 1 minuta

Humanitarna akcija “Osmijeh za Kosmet” privodi se kraju, nakon što su studenti obišli mnoge banjalučke fakultete i prikupili novac za djecu sa Kosova i Metohije.

– Tokom mjesec dana humanitarne akcije susreli smo se sa mnogo ljudi dobrog srca, koji su nas podržali u namjeri da bar na kratko vratimo osmijeh na dječija lica – poručili su iz Studentske organizacije Fakulteta političkih nauka, koja je i organizator ove akcije.

Štand za prikupljanje novca obišao je banjalučke fakultete, a priključili su im se i mnogi profesori, a podršku su dobili i od samog vrha banjalučkog Univerziteta.

Organizatori su akciju proglasili uspješnom i odlučili da sve završe humanitarnom žurkom u četvrtak u jednom banjalučkom pabu.

– Na kraju akcije smo odlučili da organizujemo humanitarnu žurku i da našu zaradu od žurke damo u humanitarne svrhe. Takođe, na ulazu će stajati kutija za dobrovoljne priloge. Pozivamo sve da nam se pridruže i da se još jednom okupimo i zajednički doprinesemo boljem životu naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji – poručili su studenti.

Sve informacije u rezervaciji i učešću u akciji mogu se naći na „Fejsbuku“ ove organizacije.

(srpskainfo)