Biznis 17.06.2021.

Ne postoje prepreke uz prave saradnike

ČITANJE: 1 minuta

Koliko je svaki trenutak neizvjestan govori priča Ranka Bojanića, koji je u februaru ove godine ostao bez porodične kuće i stolarske radnje koja mu je bila jedini izvor zarade.

Ranko je vrijedan radnik koji se gotovo cijeli svoj vijek bori da porodici i najbližima obezbijedi normalne uslove za život. U nesrećnom događaju požar mu je odnio stolarsku radionicu u kojoj su izgorjele sve mašine predviđene za rad.

Ranko se nedavno obratio mikrokreditnom društvu Mikrofin sa molbom da mu pomogne u nabavci određenog alata, kako bi mogao da počne ispočetka. On je u nekoliko navrata bio korisnik njihovih kreditnih proizvoda za unapređenje porodičnog biznisa, a kako je trenutno nezaposlen, donacija će mu mnogo značiti. Mikrofin je obezbijedio najkvalitetnije ručne stolarske mašine potrebne za rad, koje će Ranku pomoći da nastavi tamo gdje je stao.

„Godinama unazad  trudimo se da i u teškim vremenima pomognemo vrijednim ljudima, te da ih podržimo na njihovom putu. Ovakvi gestovi su zapravo poziv i drugim privrednim subjektima da se odazovu na slične akcije, kako bismo zajedničkim snagama gradili bolje i srećnije društvo“, navodi Boris Todić, šef filijale Mikrofina u Banjoj Luci.

Mikrokreditno društvo Mikrofin, tokom nepunih 25 godina, istupilo je kroz različite društveno odgovorne projekte, aktivno ulažući u zajednice u kojima posluje. Pored svih pogodnosti koje nude, istaknuli su se humanošću i spremnošću da budu podrška i partneri na koje se klijenti uvijek mogu osloniti.