Vijesti 09.07.2016.

Nizali čepove, dobili automobil: Porodica Aćimović osvojila „mercedesa“ na „Nektarijadi“

ČITANJE: 2 minute

Da i dame u Republici Srpskoj vole pivo pokazalo je sinoćnje finale „Nektarijade“ u Banjaluci. Među tri srećne dobitnice luksuznih automobila, bila je i Banjalučanka Radmila Aćimović (57) iz naselja Lazarevo.

– Oduvijek sam mislila da su nagradne igre namještene, ali sad sam se uvjerila da nije tako. Pogodila nas je luda sreća da pored više od 150 hiljada koverata izvuku baš nas – kaže uzbuđena Radmila.

Aćimovići su, nenadajući se nagradi, prenos „Nektarijade“ gledali na TV programu, a svakodnevno porodičnu atmosferu uzdrmalo je proglašenje dobitnika glavne nagrade, pa je na izgovoreno Radmilino ime čitav komšiluk bio na nogama.

Svi bili u šoku

–  Komšinica je dotrčala i prije nego što su utvrdili regularnost, a odmah zatim i druga. Svi smo bili u šoku, a telefon nije prestajao da zvoni – ispričala je ova srećna Banjalučanka.

Radmila je po zanimanju ugostitelj, kaže da čitav život služi, ali i pije Nektar pivo, te kroz šalu dodaje „koliko sam ga do sada prodala zaslužila sam nagradu“.

Iako je Radmila dobitnica, za skupljanje čepova u porodici Aćimović bio je zadužen suprug Dušan, koji je tri mjeseca čuvao čepove, te posljednji dan, priznaje skeptično, ipak poslao 34 koverte.

– Nekoliko koverata naslovio sam na sebe, nekoliko na suprugu i ostalo na sinove, ali Radmila je imala najviše sreće. Iako sam ovih dana kroz šalu govorio da ću na more čim dobijem novog “Mercedesa“, nisam se nadao dobitku – ispričao je Dušan, te kroz smijeh dodao da im je njegov rukopis donio sreću.

Novom ljubimcu najviše su se obradovali Radmilini sinovi, koji srećni zbog majke, ipak priželjkuju da će novi „Mercedes“ pripasti baš nekome od njih dvojice. Dok se sinovi nadaju, vlasnica ne razmišlja o tome, te jedva čeka da provoza svog novog ljubimca.

(EuroBlic)