Biznis 31.03.2017.

Nova kampanja “Banjalučke pivare”

ČITANJE: 1 minuta

Kao najavu za predstojeću kampanju, “Banjalučka pivara” prethodnih dana organizovala je niz aktivacija na društvenim mrežama, putem kojih je obradovala svoje korisnike pivskim poklonima.

Nova kampanja “Banjalučke pivare” simboličnog naziva “Nektar, nije samo za bogove” je šaljivog karaktera i inspiraciju crpi iz legende o nastanku jednog od najpoznatijih piva na ovim prostorima – nektar piva.

Naime, kako kaže ova priča, koja se dosad prenosila s koljena na koljeno, ovaj božanski napitak nije nastao u Banjaluci, već malo južnije.

Tačnije, na planini Olimp, i nisu ga izmislili banjalučki trapisti već grčki bogovi.

Cilj komunikacije ove zanimljive kampanje jeste da na duhovit način objasni da, iako su pivo stvorili grčki bogovi, taj napitak je, srećom, došao i do svih onih koji ga vrlo rado konzumiraju.

“Cilj nam je da ovom kampanjom ‘Nektar, nije samo za bogove’ na šaljiv način ukažemo na simboliku samog naziva našeg piva i dokažemo da nektar pivo može svakog učiniti da se osjeća božanski”, istakla je Milka Stanivuković, PR menadžer “Banjalučke pivare”.

Nova kampanja “Nektar, nije samo za bogove” označava uvertiru za brojne aktivnosti koje ova kompanija priprema u vidu sezone muzičkih, kulturnih i sportskih manifestacija koje ova pivara” podržava iz godine u godinu – što nas i ovaj put očekuje.

Iz “Banjalučke pivare” pozivaju sve ljubitelje ovog napitka da prate njihove naloge na društvenim mrežama, jer, kako ističu, pripremili su brojna iznenađenja za sve ljubitelje nektar piva.

(Nezavisne)