Magazin 18.11.2020.

NOVO! Najljepše novogodišnje kolekcije, jelke, ukrasi, lampice I dekor poručite na kućnu adresu!

ČITANJE: 1 minuta

Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem nove online prodavnice. Uživajte u aktuelnoj novogodišnjoj kolekciji, stalnim CasaBianca kolekcijama i poručite iz udobnosti vašeg doma!

Iz kompanije Interactiv d.o.o. poručili su da su svjesni želje mnogih CasaBianca klijenta da kompletan asortiman pogledaju online i u nekoliko klikova naručiti na kućnu adresu.
“Osluškujući sve želje naših klijenata odlučili smo da uložimo naše resurse u izradu online prodavnice. Hvala svim našim klijentima na ogromnom strpljenju ali I izkazanoj želji I interesovanju za naš asortiman. Nadamo se da ćete uživati u CasaBianca asortimanu iz udobnosti vašeg doma kao i predstojećim praznicima.”

Ono što je najaktuelnije u CasaBianca salonima je svakako novogodišnja kolekcija! Ako ste se ikad pitali kako izgleda prava novogodišnja čarolija, sada je pravi trenutak da pogledate praznične kolekcije putem online shopa ili posjetite jedan od CasaBianca salona.

“Najljepše doba u godini je počelo zato se potredite da magijom ispuni vaš prostor! CasaBianca novogodišnja kolekcija je sasvim posebna svake sezone, pozivamo vas da provjerite I uživate u čaroliji praznika.” poručuju iz kompanije Interactiv d.o.o.

Svim online kupcima obezbjeđena je dodatnu pogodnost u vidu besplatne dostave na kućnu adresu za iznose narudžbe veće od 100,00 KM ali I mnoštvo iznenađenja, promotivnih aktivnosti tako da pozivamo sve da posjetite CasaBianca online shop.

Okupi svoje najmilije i zajedno izaberete ukrase za praznični dom u najbližem CasaBianca salonu ili na shop.casabianca.ba

(PR)