Opljačkana “Wwin” kladionica u Banjaluci

Maskirani razbojnik opljačkao je jutros poslovnicu kladionice “Wwin” u Banjaluci.

Izvor blizak opljačkanoj kladionici ispričao je da je maskirani razbojnik naoružan nožem ušao u poslovnicu “Vilijamsa” u naselju Obilićevo oko 9 časova ujutro.

– Zaprijetio je radnici nožem, ukrao manji iznos novca i pobjegao u nepoznatom pravcu. Obavijestili smo policiju, koja je obavila uviđaj, rekao je naš sagovornik.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju potrebne mjere i radnje sa ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela „Razbojništvo”, koje je izvršeno danas oko 09.15 u sportskoj kladionici u Ulici cara Lazara u Banjaluci – saopšteno je iz MUP RS.

Dodaju kako je prijavljeno da je od strane nepoznatog maskiranog lica, uz prijetnju upotrebe noža, otuđeno 300 KM.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Srpskainfo, foto:Ilustracija)

DODIK: Pozvaću Putina u Banjaluku

Novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nijednog trenutka nije sumnjao u svoju pobjedu i najavio da namjerava da pozove predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina da posjeti Banjaluku, ali ne i Sarajevo.

Grad Banjaluka kupuje akcije “Vodovoda”?

Grad planira da za 500.000 KM kupi akcije “Vodovoda”, a izdvajanje ovih sredstava već je predviđeno gradskim budžetom, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada.

“KOJIM PUTEM DO KUĆE” Otvorena izložba radova Uroša Đurića

U Banjaluci je večeras otvorena izložba radova konceptualnog umjetnika iz Beograda Uroša Đurića pod nazivom “Kojim putem do kuće” koja je zamišljena kao vodič kroz multižanrovsku karijeru ovog svestranog umjetnika. Izložba predstavlja presjek Đurićevog umjetničkog opusa u protekle tri decenije i obuhvata slike, fotografije i video-radove iz nekoliko ciklusa – Populistički projekat, Umjetnost za klasno

IZDVOJENO 1,65 MILIONA KM Gradnja puta za Motike počinje na proljeće

Rekonstrukcija i proširenje dijela puta od Petrićevca prema Motikama trebalo bi da počnu iduće građevinske sezone, a za radove će iz gradske kase biti izdvojena dva miliona maraka umjesto prvobitno planiranih 1,65 miliona. Riječ je o saobraćajnici dugoj oko sedam i po kilometara koja je u veoma lošem stanju, a u planu je da sanacija

EUFOR demantovao da je imao dron na Trgu 5. oktobra

Iz Službe za odnose sa javnošću EUFOR-a saopšteno je da “dron EUFOR-a nije djelovao na banjalučkom Trgu Krajine 5. oktobra tokom skupa koji je organizovala grupa ‘Pravda za Davida'”. Iz EUFOR-a tvrde da informacija Srne u kojoj je navedeno da se dron EUFOR-a nalazi iznad Trga Krajine u Banjaluci i da je prema njihovoj procjeni