Pismo čitalaca: Hvala svima koji su nam pomogli da se oprostimo od našeg Duke

“Kada je srce mog Duke prestalo da kuca došao je pregršt teških dana, neprospavanih noći, bespomoćnih misli i besciljnih koraka u sitnim satima.

Teške dane i neopisivu bol ublažili su dobri ljudi, koji su svojim nesebičnim trudom učinili da ponovo vidimo svog Duška.

Ovom prilikom bismo željeli da izrazimo neizmjernu zahvalnost Milici Spasojević-Stupar i svim ljudima koji su se angažovali na prikupljanju sredstava, kako bismo mogli posljednji put da se oprostimo od našeg Duke, kao i “Nezavisnim novinama” koje su od prvog dana pratile ovu akciju.

Otišao je u daleku zemlju u potrazi za boljim životom, pun nada i očekivanja, a kada je došao da nas obiđe obasjalo nas je njegovo nasmijano lice i u sjećanju će nam zauvijek ostati taj prizor i takvog zauvijek želimo da ga se sjećamo.

Nebo nam je, nakon smrti njegovih roditelja, povjerilo brigu za njegovo odrastanje, a mi nebu povjeravamo našeg Duku u nadi da je on sada na nekom mnogo ljepšem mjestu.

Tetka Mila i tetak Marinko Tešanović

Banjaluka”

(Nezavisne)

“WINTER OPEN” Banjalučke plesačice briljirale u Zagrebu

Plesači banjalučkog Plesnog kluba “Blok” takmičili su se proteklog vikenda na Internacionalnom turniru “Winter Open”, koji je održan u Zagrebu. Hip-hoperi i latino plesačice postigli su značajne rezultate u kategorijama solo, duo i grupa Posebno su se istakle Nora Pastir, osvojivši zlato za pionirski solo i za grupnu izvedbu, ali i Barbara Đekić za prvo

AS Holding kraj godine obilježio drugim eventom „Innovation day“

Proteklog vikenda u hotelu Vučko na Jahorini kompanije Klas, Vispak, Sprind, As d.o.o., Oaza i druge koje su u sastavu najveće bh. grupacije, prisustvovale su drugom Innovation day-u, koji se održao u organizaciji AS Holdinga i Inkubatora društvenih inovacija „Munja“. Interni projekat inovacija i ušteda započeo je početkom ove godine sa ciljem motivisanja uposlenika da