Vijesti 14.01.2022.

Pjevač Slobodan Vasić osuđen zbog prebijanja bivše djevojke

ČITANJE: 1 minuta

Pjevač Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju djevojku B. J. sa kojom se zabavljao mjesec dana, osuđen je na osam mjeseci uslovne kazne.

Iako je presuda, koja je donijeta u julu prošle godine, još uvijek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pjevač kriv i osuđen je na osam mjeseci uslovno.

-Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog djela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dvije godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično djelo. Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama – stoji u saopštenju koje je poslato, piše 24sedam.

Podsjetimo, u medijima je 2019. godine isplivala informacija da je pjevača privela novosadska policija, a po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju djevojku, u čiji se stan tada uselio.

Kako su mediji prenosili, njegova djevojka tada je ispričala u policiji da ju je Sloba tukao.

Takođe, Vasić se prošle godine usred sudskog procesa oženio djevojkom Jelenom, a iste godine dobili su i kćerku.

Inače, pjevač je ovih dana otkrio da će krajem januara da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, ali se o pomenutom sudskom slučaju nije oglasio.

(B.M)