Vijesti 23.12.2018.

POKLON NJEMAČKIH HUMANITARACA Paketići za mališane iz višečlanih porodica

ČITANJE: 1 minuta

Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” iz Banjaluke danas je u banjalučkom Domu omladine organizovalo podjelu paketića djeci do sedam godina iz ovog udruženja koje je obezbijedila njemačka humanitarna organizacija “Adra”. 

Predsjednik Udruženja Jovan Radovanović rekao je Srni da je “Adra” dodijelila udruženju 350 paketića, te da je dio paketića danas uručen djeci sa područja Banjaluke i okolnih mjesnih zajednica, dok je planirano da paketiće dijele i u mjesnoj zajednici Bronzani Majdan.

Radovanović je naveo da Udruženje već više godina sarađuje sa humanitarnom organizacijom “Adra”, te izrazio očekivanje da će ta saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

Radovanović je rekao da je banjalučko Udruženje “Četiri plus” pomoglo pojedina udruženja koja okupljaju višečlane porodice širom Republike Srpske sa određenim brojem paketića.

Banjalučko Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” okuplja više od 650 višečlanih porodica, a posljednjih mjesec i po dana prijavilo se desetak novih porodica.

(Srpskainfo)