Biznis 03.04.2017.

Pokrenuta akcijska ponuda štednje

ČITANJE: 1 minuta

Adiko banka Banjaluka pokrenula je veliku akcijsku ponudu štednje na oročene štedne uloge na rok od 13 mjeseci, uz kamatnu stopu od 2,5 odsto, kao i na rok od 18 mjeseci uz kamatnu stopu od 2,6 odsto, saopšteno je danas iz ove banke.

Ova akcijska ponuda trajaće do 30. juna ove godine i odnosi se na sve nove, ali i postojeće klijente banke, bez obzira na iznos i valutu njihovog štednog uloga.

Direktor Sektora upravljanja prodajom u poslovanju sa stanovništvom Mile Todorović rekao je da se ova akcija realizuje pod sloganom “Probudite novac iz dubokog sna”, želeći da se na taj klijentima pošalje poruku da je pravo vrijeme da oroče svoj novac.

“Umjesto nekoliko vrlo sličnih štednih proizvoda, izabrali smo najtraženije i ponudili ih uz kvalitetne uslove. Klijenti žele jednostavno bankarstvo, bez bankarskih zavrzlama, i to je ono što im Adiko banka isporučuje”, naveo je Todorović.

U saopštenju je navedeno i da je više od 186.000 klijenata ukazalo povjerenje Adiko banci ugovaranjem nekog štednog proizvoda, dok ukupna štednja građana u ovoj banci iznosi 318,6 miliona KM.