Vijesti 30.04.2018.

POLICIJSKA UPRAVA BANJALUKA Nemamo novih informacija o smrti Davida Dragičevića

ČITANJE: 1 minuta

U Policijskoj upravi Banjaluka nemaju novih informacija o  smrti Davida Dragičevića uz objašnjenje da oni asistiraju Upravi kriminalističke policije MUP RS i Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

– Rad na rasvjetljavanju slučaja nestanka i pronalaska beživotnog tijela je u nadležnosti UKP MUP RS, a Policijska uprava postupa po navedenom slučaju i zahtjevima UKP i OJT Banjaluka. Vezano za navedenu istragu ne mogu dati više detalja – izjavio je Darko Novković načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka na današnjoj pres konferenciji.

Odgovarajući na pitanja novinara Novković je izjavio da je u toku i istraga o napadu na zgradu “EuroHerca”, te da su obavljena određena vještačenja i saslušano više osoba.

Na današnjoj konferenciji Policijska uprava Banjaluka se pohvalila kako bilježi smanjenje krivičnih djela teških krađa, iznuda i krađa auta, dok je povećan broj krivičnih djela zloupotrebe narkotika objašnjen pojačanim radom policije.

Kako navode povećan je i broj teških saobraćajnih nesreća na području Banjaluke i broj poginulih kojih je u prva tri mjeseca ove godine devetoro.

(Srpskainfo)