Potpuna razonoda čeka vas uz m:tel pakete

Ukoliko ove vrele ljetne dane provodite u hladovini svoga doma, preporučujemo vam odličnu ponudu koja stiže iz m:tel-a.

Postanite korisnik jednog  od m:tel TV paketa i odaberite poklon bon u iznosu i do 300 KM ili odlični Tesla TV po cijeni od samo 1 KM.

U oba slučaja očekuju vas najbrži internet sa brzinom i do 100/50 Mbps te odlični, dodatni FilmBox sadržaji, koji će vam pored osnovnog paketa od preko 220 digitalnih kanala pružiti dodatnu TV zabavu.

Dodatni FilmBox TV paket nudi deset potpuno različitih kanala sa filmskim, dokumentarnim, sportskim, muzičkim i modnim emisijama, ali i programom namijenjenim samo za odrasle. Po mnogo čemu jedinstven, do sada neviđen kanal na našim prostorima FilmBox Arthouse emituje arthouse filmove iz cijelog svijeta uključujući evropske, azijske, nijeme, dokumentarne i američke naslove iz nezavisne produkcije. Zatim, tu je izuzetno kvalitetan kanal DocuBox koji  gledaocima pruža zadovoljstvo upoznavanja sa svjetskom kulturnom baštinom, divljinom, istorijom i naukom. Mlađim gledaocima preporučujemo style kanal FashionBox,  s najnovijim vijestima iz svijeta mode, te kanal 360Tunebox uz koji mogu uživati u dobro provjerenom MTV stilu u najnovijem zvuku,  muzičkim spotovima i intervjuima selebritija svjetskog kalibra. Sportski kanal FightBox posvećen je  borilačkim vještinama sa više od 40 različitih disciplina, dok vam Fast&FunBox nudi mješavinu ekstremnih sportova počev od automobilskih trka do jedrenja, snouborda, skejtborda i ostalih popularnih sportova. Gametoon pružiće zabavu svim zaljubljenicima u gejming i eSportove, a FilmBox Premium zadovoljiće i najzahtjevnije filmofile. Pored deset dodatnih, ne zaboravite i dva FilmBox kanala u osnovnom paketu: FilmBox Extra i FilmBox Plus.

Uživajte u odličnoj ponudi i uvijek atraktivnim akcijama uz m:tel TV Pakete.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

Kolona migranata na Starčevici?

Građani banjalučkog naselja Starčevica prijavili su policiji prisustvo migranata. Prema saznanjima RTRS-a, policija provjerava navode. Za RTRS je potvrđeno da su građani ovog dijela grada uočili kolonu migranata u donjem dijelu Starčevice. (RTRS)

Uz m:tel Dopuna: Start paket od 2 KM – poklon knjiga za plažu

Startni paket koji sadrži tvoj novi m:tel prepaid broj na tarifnom modelu Opuštencija, te bonus od 500 MB mobilnog interneta, sada dobijaš za samo 2 KM, a kao poklon uzmi i svoj primjerak knjige! Iskoristi ovu avgustovsku ponudu, počasti se lijepim trenucima komunikacije uz bonus mobilnog interneta, ali se i opusti uz jedan od šest

JEDINI TRAG Pronađene patike nestalog Bojana Koprene?

Istražioci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su materijalne dokaze koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju nestanka mladića sa Manjače Bojana Koprene, kojem se svaki trag izgubio prije četiri godine.