Biznis 04.09.2016.

Poziv za mlade: Prijavite projekte u oblasti kulture

ČITANJE: 1 minuta

Gradska razvojna agencija Banja Luka poziva mlade koji imaju poslovnu ideju u oblasti kulture da se prijave na Otvoreni konkurs za “start-up“ projekte u oblasti kulture, te nudi pomoć u pisanju aplikacije i poslovnog plana zainteresovanim kandidatima iz Banje Luke, bez naknade.

Zainteresovani kojim je potrebna pomoć u pripremi aplikacije mogu pozvati na telefon broj 051/394-250 ili doći lično u prostorije agencije u Ulici 1. krajiške brigade NO 1 na Starčevici svakog radnog dana u periodu 9.00 do 15.00 časova.

Ovaj projekat omogućava mladim ljudima da uz pomoć svojih vještina i kreativnosti realizuju poslovne ideje u oblasti kulture i povežu se sa kolegama iz drugih zemalja. Poslovne ideje za pokretanje projekata koji doprinose zaštiti kulturne baštine mogu prijaviti kandidati starosti do 40 godina, najkasnije do 15. septembra 2016. godine.

konkurs-projekti (1)

Konkurs je objavljen od strane Fondacije Marke, Privredne komore Ankone, Politehničkog Univerziteta Marke, Grada Ankone i Instituta ISTAO, uz podršku Intesa Sanpaolo banke, kao drugi javni poziv za prijave u školu namijenjenu mladim ljudima iz zemalja jadransko – jonskog područja koja ima za cilj unapređenje kulturno-istorijske baštine regiona kroz razvoj inovativnih „start¬up“ inicijativa.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem obrasca na internet stranici(http://startupschool.ecapital.it/). Selekcija najuspješnijih biće obavljena do 30.09.2016. godine.

 (ATV)