Biznis 04.09.2016.

Poziv za učešće u projektu “USAID/Sweden FARMA II”

ČITANJE: 1 minuta

Projekat “USAID/Sweden FARMA II” poziva domaće neprofitne, profitne i nevladine organizacije, obrazovne institucije ili pružaoce poslovnih razvojnih usluga, da predaju projektne prijedloge za pružanje usluga podrške osnaživanju žena kroz uzgoj i preradu ljekovitog bilja.

Projektne prijedloge potrebno je dostaviti putem elektronske pošte ([email protected]) i lično ili poštom u jednu od kancelarija “USAID/Sweden FARMA II” projekta, najkasnije do 23. septembra 2016. godine u 16.00 časova. Pitanja u vezi sa ovim pozivom mogu se dostaviti putem gore navedene adrese elektronske pošte do 14. septembra ove godine u 16.00 časova. Sva pojašnjenja i uputstva će biti dostavljana sa adrese elektronske pošte – [email protected].

“USAID/Sweden FARMA II” projekat će 15. septembra 2016. godine u 14.00 časova organizovati informativni sastanak, na kojem će se moći dobiti potrebna pojašnjenja o opisu posla, te će zainteresovanim ponuđačima biti data uputstva za podnošenje projektnih prijedloga. Ovaj sastanak će biti održan u kancelariji projekta u Sarajevu, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, toranj B, 18. sprat. Zainteresovani bi trebalo da potvrde učešće do 12. septembra 2016. godine u 11.00 časova.

“USAID/Sweden FARMA II” očekuje da će rad na ovoj aktivnosti početi u oktobru 2016. godine i da će biti završen najkasnije do oktobra 2018. godine.

Zainteresovane organizacije, mogu preuzeti informacije o projektu i važeća dokumenta putem sljedećeg linka: http://farmabih.ba/bs/press/rfp-004-2016-osnazivanje-zena-kroz-uzgoj-i-preradu-ljekovitog-bilja/36

(Banjalucanke)