Predstavljena nagradna igra „m:tel i Huawei te voze u Novu godinu“

U Banjaluci je, u srijedu 6. decembra, predstavljena nagradna igra „m:tel i Huawei te voze u Novu godinu“ koju kompanija m:tel organizuje u saradnji sa kompanijom Huawei.

“Nagradna igra je namijenjena svim onim m:tel korisnicima koji od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine postanu vlasnici jednog od Huawei uređaja iz bogate m:tel ponude i spoje ga sa bilo kojom postpaid tarifom Moj Mix. To znači da svi koji se odluče da u ovim prazničnim danima kombinuju novi Huawei uređaj sa m:tel postpaid uslugama, uz malo sreće, imaju šansu da se u novoj godini voze novim automobilom a to je Citroen C3 Shine“, istakla je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Pored glavne nagrade automobila – Citroen C3 Shine, najsrećnije korisnike očekuju i Yamaha skuter i jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.

„Nagradnom igrom ,m:tel i Huawei te voze u Novu godinu’ nastavljamo uspješnu poslovnu saradnju, ali i prijateljstvo koje imamo sa kompanijom m:tel, ali želimo i da pokažemo da će korisnici u m:tel uslugama i Huawei proizvodima uvijek imati prijatelje“, rekao je Dalibor Ritan, country manager kompanije Huawei za BiH.

Izvlačenje glavnih nagrada biće održano 31. januara 2018. godine na programu  RTRS-a, kada će biti izvučen Citroen C3 Shine, Yamaha skuter i 5  Huawei P10 lite telefona. A kako bi igru održali dinamičnom i nekom uljepšali Novu godinu, 5 telefona Huawei P10 lite telefona iz ukupnog nagradnog fonda biće izvučeno krajem decembra.

Više informacija o Huawei telefonima u m:tel ponudi, te detaljan pravilnik nagradne  igre možete pronaći na zvaničnoj m:tel web stranici na adresi www.mtel.ba.

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar 2017. Centar javne bezbjednosti Banja Luka Evidentirano je osam krivičnih djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica teže, a četiri lakše povrijeđena . Služba hitne pomoći Pregledana su 69 pacijenata i 25 djece, obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Bogata arheološka nalazišta u Laktašima: Muzej na otvorenom svjedoči o dalekoj prošlosti

Kao malo koja opština u RS, Laktaši raspolažu izuzetno vrijednim arheološkim nalazištima iz doba Rima i Vizantije koji predstavljaju veliki turistički potencijal. U opštinskoj Turističkoj organizaciji ističu nekoliko najznačajnijih nalazišta koja je su tokom posljednje dvije decenije otkrili stručnjaci Zavičajnog muzeja iz Gradiške. Bojan Vujinović, kustos ove ustanove kaže da se radi o nalazištima koja

Prikupljanjem plastičnih flaša i čepova obezbijedio 40 paketića za djecu

Duško Tadić, banjalučki atletičar akcijom prikupljanja plastičnih flaša i čepova uspio je da prikupi sredstva za 40 paketića za djecu, a plan mu je da za novogodišnje praznike obraduje mnogo više mališana. “Ideja traje otprilike pet mjeseci. Od avgusta počeli smo da prikupljamo plastiku. Na samom početku toga je bilo vrlo malo, ali iz dana

Čarolija u učionicama ozarila dječija lica u Donjim Kolima

 Recitujući novogodišnje pjesme i glumeći junake iz omiljenih bajki, osnovci iz područnih odjeljenja banjalučke Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Donjim Kolima i Rekavicama u petak su proslavili nikoljdanske praznike, a čaroliju u učionicama uveličala je posjeta Djeda Mraza koji je spustivši se sa školskog tavana mališanima donio vreću punu poklona. Paketiće za 45 osnovaca i

Banjaluka dobija prvi viteški festival “Kastrum 2018”

Članovi Viteškog reda Čuvara Koplja St. Georgija iz Banjaluke planiraju da od 01.06. do 03.06.2018. godine organizuju viteški festival na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Očekuju okupljanje vitezova iz svih zemalja u okruženju. Za sada ne otkrivaju mnogo, osim da će se održati na tvrđavi Kastel, te da će se vitezovi takmičiti u tradicionalnim viteškim disciplinama.