Magazin 05.03.2018.

Premijera predstave za djecu “Vitez iz Vilsonove” u Jazavcu

ČITANJE: 1 minuta

U nedjelju, 11.3. u 18h u Gradskom pozorištu Jazavac premijerno će biti izvedena predstava “Vitez iz Vilsonove” po tekstu Marijana Aracki i u režiji Slobodana Perišića.

Ovo je treća ovogodišnja premijera Gradskog pozorišta Jazavac, druga na Dječijoj JUHU sceni.

“Vitez iz Vilsonove” je romantična bajka, smještena u predrenesansni period. To je priča o sukobu stare i nove generacije svakog doba i o tome kako je uvijek neophodna revolucija kako bismo se riješili okova prošlih vremena i zastarjelih uvjerenja.

U predstavi  imate priliku da vidite zanimljivu galeriju likova, mnogo pjesme, plesa, mačevanja i ostalih borbi. Predstava je za djecu od pet i više godina.

Reprize predstave planirane su za 12, 22. i 29. Mart.

“Vitez iz Vilsonove”

Reditelj: Slobodan Perišić

Scenografi: Marko Bilbija i Monika Ponjavić

Kostimograf: Jelena Savić

Kompozitori: Željko Žilić i Sanjin Mirić

Lektor: Nataša Kecman

Uloge: Princeza Nera – Lea Sekulić, Vitez Velizar –  Senad Milanović, Kralj Grdan –  Zlatan Vidović, Dadilja Danina – Snježana Štikić, Princ Gvozden – Velimir Blanić, Vještica Ognjenka – Dragana Marić, Vlada Balada – Aleksandar Runjić.

Ulaznice možete rezervisati putem FB stranice Gradskog pozorišta Jazavac, na broj telefona 051 462 887 (radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h/subotom od 16 do 20h /nedjeljom sat vremena prije početka predstave), putem maila [email protected] ili putem aplikacije BL TEATAR.