PRIČE IZ BANJALUČKIH TAKSIJA Pobjegnu iz kuće u trenerci, pa se u taksiju dotjeruju

Kad provedeš cijeli dan sa ljudima nagledaš se i naslušaš svega. Nekada se ismiješ i zabaviš, a nekada vidiš stvari za koje ne bi vjerovao da ti neko ispriča, priča jedan od banjalučkih taksista, koji najčešće radi noću.

Kaže da su im najveći problemi pijane muštarije, koje često odbiju, ili jednostavno nisu u stanju da plate vožnju, kao i oni koji su toliko pijani da ne znaju reći adresu stanovanja.

– Bezobrazne i pijane mušterije su definitifno najgore, a ono što je meni najstrašnije jeste što ima sve više djece koja iskaču iz svoje sobe kroz prozor, u trenerci i u automobilu se dotjeruju. To su djevojčice od 13, 14 godina, koje poslije ponoći bukvalno bježe iz kuće – priča taksista.

Kaže da su povraćanja u taksiju i djeca koja od alkohola ne mogu ni da izgovore adesu stanovanja svakodnevna pojava, a sve više ima pijanih djevojčica. Kaže da gotovo svaki vikend do grada vozi neku djevojčicu koja iz kuće izađe pristojno obučena, zatim se u taksiju presvuče.

– Ni ne skontam šta se dešava, samo vidim kada izađe da to kao da nije ista osoba. Većina njih ispod pristojne haljine ili neke košulje ima neku malu haljinicu ili šorc u kome na kraju i zađe. Vjerovatno da ne bi roditelji vidjeli u čemu je izašla – kaže taksista.

Dodaje da ponekad sam mora da nosi mušterije iz auta, posebno mlađe, jer oni sami nisu u stanju da dođu do ulaza u kom žive.

– Bilo je slučajeva da drugovi djevojku stave u taksi i kažu mi adresu, međutim, nema šanse da ona sama izađe iz auta i dođe do ulaza. Par puta sam zvonio roditeljima da je preuzmu, ko zna šta bi bilo s njima da ih ostavim onako ispred zgrade – ispričao nam je taksista.

(Srpskainfo)

IZBORI: SZP u Rogatici i Višegradu, SNSD i DNS u Prnjavoru

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je sinoć u Rogatici da je potrebno donijeti nove zakone o korištenju šumskih bogatstava i preradi drveta koji bi privukli investicije u ovaj sektor.

Plan uređenja centra grada ponovo na javnom uvidu

Nacrt Regulacionog plana plana centralnog područja grada biće izložen na ponovni javni uvid u periodu od 24. septembra do 1. oktobra ove godine, najavljeno je iz Odjeljenja za prostorno uređenje.