PRIJAVA PROTIV OSAM LICA Osumnjičeni za davanje lažnog iskaza

Pripadnici Policijske uprave Banjaluke podnijeli su izvještaj protiv osam osoba zbog krivičnog djela davanje lažnog iskaza.

Oni su saslušani u policijskoj akciji “Petrićevac” i tom prilikom dali su iskaze protiv osumnjičenih, međutim tokom svjedočenja u Okružnom sudu u Banjaluci promjenili su iskaze.

Prema nezvaničnim informacijama izvještaj je podnesen protiv Dalibora Vukelića, Branka Ritana, Miroslava Miljuša, Slobodana Oljače, Stefana Zeljkovića, Slavka Marića, Ognjena Vukovića i Milana Ćirića.

(Srpskainfo)

SINIŠA KARAN PREDSJEDAVAJUĆI SAVJETA Srpska dobila Savjet za ustavni poredak

Republika Srpska je dobila novog predsjednika, ali i Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske. Pet članova ima zadatak da prati i razmatra stanje u oblasti ostvarivanja i zaštite ustavne pozicije i nadležnosti RS i njenih institucija. Predsjedavajući Savjeta je Siniša Karan, a članovi Sredoje Nović, Predrag Ćeranić, Srđan Rajčević i Draga Mastilović. To je

DAVOR DRAGIČEVIĆ: “Sve ima granice strpljenja, pa i moje srce!”

Pjesma „Klinac u getu“ i večeras je odjekivala centrom Banjaluke, gdje je održan 240. skup „Pravda za Davida“. Okupljeni su na još jednom mirnom protestnom okupljanju zapalili svijeće za ubijenog mladića i poručili da ostaju uz Davora Dragičevića, te da će u borbi za istinu i pravdu biti istrajani. – Sutra je 21. novembar, ko

Obnova semafora kod Banskog dvora

Na raskrsnici kod Banskog dvora, sutra će biti isključen semafor od deset do 12 časova radi montaže novog semaforskog kontrolera. – Inače, proteklog vikenda na ovoj raskrsnici izvršena je zamjena kompletne semaforske opreme novom, tako da je za sutra preostalo još da se montira ovaj uređaj – rekli su u Gradskoj upravi. (Srpskainfo)