PRIJAVA PROTIV OSAM LICA Osumnjičeni za davanje lažnog iskaza

Pripadnici Policijske uprave Banjaluke podnijeli su izvještaj protiv osam osoba zbog krivičnog djela davanje lažnog iskaza.

Oni su saslušani u policijskoj akciji “Petrićevac” i tom prilikom dali su iskaze protiv osumnjičenih, međutim tokom svjedočenja u Okružnom sudu u Banjaluci promjenili su iskaze.

Prema nezvaničnim informacijama izvještaj je podnesen protiv Dalibora Vukelića, Branka Ritana, Miroslava Miljuša, Slobodana Oljače, Stefana Zeljkovića, Slavka Marića, Ognjena Vukovića i Milana Ćirića.

(Srpskainfo)

IZBORI: SZP u Rogatici i Višegradu, SNSD i DNS u Prnjavoru

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je sinoć u Rogatici da je potrebno donijeti nove zakone o korištenju šumskih bogatstava i preradi drveta koji bi privukli investicije u ovaj sektor.

Plan uređenja centra grada ponovo na javnom uvidu

Nacrt Regulacionog plana plana centralnog područja grada biće izložen na ponovni javni uvid u periodu od 24. septembra do 1. oktobra ove godine, najavljeno je iz Odjeljenja za prostorno uređenje.

MINISTARSTVO NAREDILO: Umjesto na nastavu, srednjoškolci idu na osveštavanje temelja srpsko-ruskog hrama

Banjalučki srednjoškolci će u ponedjeljak umjesto na nastavu morati na osveštenje temelja srpsko-ruskog hrama u Banjaluci. Navedeno je ovo u obavještenju koje je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske dostavilo svim direktorima banjalučkih srednjih škola. – Obavještavaju se direktori srednjih škola Grada Banjaluka da 17. septembra, povodom osveštenja temelja srpskod-ruskog hrama i duhovno-kulturnog centra u