Biznis 06.11.2019.

Prirodna izvorska voda nadohvat ruke

ČITANJE: 1 minuta

Aparati za vodu, koji su već godinama dostupni na našem tržištu, vrlo su praktični za upotrebu, uklapaju se u svaki životni i radni prostor i ne zauzimaju puno mjesta. Pogodni su kako za domaćinstva, tako i za kancelarije, čekaonice, salone, zubarske ordinacije i sve druge ustanove koje žele svojim kupcima i klijentima da obezbijede prijatan boravak u svom objektu.

Najveći distributer aparata i galona vode u Bosni i Hercegovini je Vivia Office&Home. Ova firma je jedini ovlašteni distributer izvorske vode Vivia, kompanije Vitinka. Vrlo brzo su postali lider na tržištu upravo zahvaljujući distribuciji Vivie, dobro poznatog domaćeg brenda, čiji kvalitet potvrđuju brojne nagrade za kvalitet na domaćim i regionalnim sajmovima.

Vivia je prirodna izvorska voda koja izvire u Raševu, nadomak Zvornika, u podnožju planine Udrč. Ima nizak sadržaj natrijuma, pogodna je za djecu, trudnice i sportiste. Izuzetna mikrobiološka čistoća i velika količina rastvorenog kiseonika čine je posebnom.

Pored vode koju distribuira, Vivia Office&Home uspjeh postiže zahvaljujući efikasnom sistemu logistike i podrške za svoje kupce. Isporuka svježe vode stiže u najkraćem mogućem roku u skoro sve krajeve naše zemlje.

Pozivom na besplatan broj 0800 55 333 možete dobiti sve informacije u vezi sa narudžbom, dostavom, naplatom i gratis galonima u Vivia Office&Home ponudama za pravna i fizička lica.