PRIVREDNA KOMORA REPUBLIKE SRPSKE Poziv na učešće u radionicama

Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje obavještava sve zainteresovane da će Privredna komora Republike Srpske organizovati radionice o temama „Korporativna društvena odgovornost i socijalni standardi“ i „Digitalizacija – osnovni principi i realne šanse za razvoj privrede“ . Radionice će biti održane u Privrednoj komori RS, a učešće je besplatno.

Kada je riječ o radionici „Korporativna društvena odgovornost i socijalni standardi“  koja će biti održana 26. aprila u 10 časova– cilj je upoznavanje sa zahtjevima socijalnih standarda i pravila korporativne društvene odgovornosti. Prijave je potrebno poslati do 18. aprila na adresu elektronske pošte: [email protected]

Radionica „Digitalizacija – osnovni principi i realne šanse za razvoj privrede“, koja će biti održana 26.aprila u 13 časova, namijenjena je predstavnicima IT sektora, preduzeća iz oblasti telekomunikacija, razvojnim agencijama i predstavnicima lokalnih zajednica.

Predstavljajući primjere iz prakse razvijenih zemalja diskutovaće se o razvoju digitalizacije, start-ap revoluciji, te o potrebnim vještinama u privatnom i javnom sektoru, kao i o šansama za razvoj privrede.

Prisustvo je potrebno potvrditi do 23. aprila na i-mejl: [email protected]

ZA VOKALNE PROFESIONALCE Predavanje na temu “Prevencija i tretman profesionalnog glasa”

U Crvenom salonu Banskog Dvora u Banjaluci u petak, 14. decembra 2018. godine, sa početkom u 19h održaće se stručno predavanje na temu “Prevencija i tretman profesionalnog glasa” čiji je organizator Maja Manojlović, vokalni pedagog, ispred MaMa VOX škole pjevanja, u saradnji sa doktoricom Natašom Golac – Guzina, otorinolaringologom i subspecijalistom fonijatrije.