Biznis 17.04.2019.

Prointer ITSS predstavio novu mobilnu aplikaciju “Run&More Community”

ČITANJE: 2 minute

Nova mobilna aplikacija “Run&More Community” dostupna je trkačima i učesnicima drugog po redu “Run&More Weekend” festivala koji će na tvrđavi Kastel biti održan od 19. do 21. aprila, saopšteno je iz kompanije Prointer ITSS, koja je generalni sponzor GoPro RMC Banja Luka Half Marathona i oficijelni tehnički sponzor na “Run&More Weekend” festivalu.

Stručni tim kompanije Prointer ITSS u saradnji sa Run&More Community timom prethodnih mjeseci vrijedno radio na unapređenju postojeće mobilne aplikacije, a rezultat je nova nadograđena verzija koja omogućava korisnicima da u svakom trenutku budu na licu mjesta svih dešavanja u organizaciji sportske asocijacije Run&More Community.

Iz kompanije Prointer poručili su da će nova aplikacija zaista pružiti učesnicima trka, ali i svim njenim korisnicima zanimljiv i pregledan sadržaj.

“Na jednom mjestu moguće je pronaći sve informacije i aktuelnosti kako o samom sportskom, tako i o zabavnom dijelu programa ovogodišnjeg ‘Run&More Weekend’ festivala“, naglašavaju iz Prointera.

Unaprijeđena mobilna aplikacija sadrži informacije o oba događaja koja u Banjaluci organizuje Run&More Community – aprilski trkački festival “Run&More Weekend” i septembarsku manifestaciju “Run&More Park”, a korisnicima će biti dostupne i sve informacije o klubu RMC Banja Luka Running.

“Ove godine željeli smo da sve informacije o našim događajima i klubu korisnici dobiju putem jedne mobilne aplikacije. Aprilski trkački festival svake godine doseže jedan viši nivo i okuplja oko 10 000 posjetilaca, a to podrazumijeva da konstantno moramo da pratimo i tehnološke trendove. U tom smislu nam je veoma značajna podrška društveno odgovornih ljudi i kompanija, kao što je Prointer ITSS”, rekao je Goran Ćorić, direktor “Run&More Weekend” festivala.

Aplikacija obuhvata opise i rezultate trka, mape staza, programe festivala, najvažnije informacije, kalendar prijateljskih trka, te vodič na sve bitne lokacije, a prilagođena je za iOS i Android platforme.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bl.rmc