Vijesti 15.05.2017.

Pronađeno tijelo Gorana Ćuluma

ČITANJE: 1 minuta

Tijelo Gorana Ćuluma (43) iz Banjaluke pronađeno je sinoć u njegovom stanu u naselju Čaire! Kako uzrok smrti nije poznat, dežurni tužilac je naredio da se tijelo pošalje na obdukciju.

Kako je potvrđeno u PU Banjaluka tijelo su sinoć oko 21.20 časova pronašli policijski službenici nakon što su im komšije prijavile da se iz stana širi neprijatan miris, te da Ćuluma danima nisu primjetili u zgradi.

– Po dolasku na lice mjesta policijski službenici su ušli u stan, koji je bio otključan, i u toaletu su u sjedećem položaju zatekli tijelo muškarca, koje je bilo u poodmakloj fazi raspadanja – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo sprovođenje istrage. Budući da u stanu nije bilo električne energije uviđaj je nastavljen jutros, ali se mrtvozornik nije mogao izjasniti o tačnom uzroku smrti i po nalogu tužilaštva tijelo je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske, nakon koje će biti poznato više detalja.

(Srpskacafe.com)