Biznis 25.05.2022.

Provedite odmor sigurno i povoljno – uz polisu Brčko gas osiguranja

ČITANJE: 1 minuta

S obzirom da se bliži sezona godišnjih odmora i  da konačno možemo da putujemo slobodno nakon par godina, potrebno je dobro organizovati putovanje kako smo predvidjeli sve eventualne poteškoće.

Jedna od bitnih stavki jeste i putno zdravstveno osiguranje koje Vam priskače u pomoć u slučaju potrebe za hitnom medicinskom intervencijom u slučaju bolesti ili nezgode.

U zavisnosti od toga da li putujte na odmor u države okruženje ili neke malo udaljenije destinacije, Brčko gas osiguranje je razvilo pakete koji su prilagođeni stvarnim potrebama putnika. Tako, početni paketi koji su dovoljni za pokriće troškova u državama regiona počinju od 1,15 KM/dan, dok paketi koji su dovoljni za pokriće većih troškova liječenja koštaju do 1,55 KM/dan. Posebne pakete i popuste mogu ostvariti porodice i grupe, tako da putovanje bude još povoljnije.

Pored putnog osiguranja, Brčko gas osiguranje je uvrstilo u ponudu i osiguranje pomoći na cesti koje omogućava pomoć u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara na putu.

Postoji više paketa od kojih se izdavaja paket Regija koji omogućava popravku vozila na licu mjesta, prevoz vozila do servisa, zamjensko vozilo, smještaj u hotelu, čuvanje vozila i aplikaciju Drive Angel koja pruža korisne informacije tokom putovanja.

I na kraju, dok ste odsutni od kuće, preporučujemo osiguranje kuće/stana od provalne krađe, izliva vode iz instalacija, požara i mnogih drugih rizika po vrlo pristupačnim cijenama, od 1 -1,5 KM/m2.

Putujte bezbrižno uz polisu Brčko gas osiguranja…

(A.M.)