Biznis 05.03.2019.

RADNA MJESTA: Hotel “Marriott” traži osoblje za niz sektora

ČITANJE: 1 minuta

Kuvari, barmeni, sobarice, hostesa, supervizori, IT tehničar samo su dio zanimanja potrebnih hotelu „Courtyard by Marriott“ koji se uskoro otvara u Banjaluci.

Najveći svjetski lanac hotela Marriott International i preduzeće MMI Razvoj projekata iz Banjaluke raspisali su danas konkurs kojim se traže radnici u odjelima domaćinstva, restorana, recepcije, prodaje, kuhinje, službe tehničkog održavanjam nabavke, kadrovske službe i IT.

Svi zanteresovani za posao u ovom hotelu treba da se prijave na e-mail [email protected] najkasnije do 20. marta.

Prvi „Marriott“ hotel u Republici Srpskoj imaće četiri zvjezdice prema svjetskim standardima, a izgradnja je koštala deset miliona evra.

Hotel ima 118 soba, tri sobe za osobe sa ograničenim sposobnostima, konferencijsku salu sa 150 mjesta, u skladu sa Marriott standardima. Hotel će imati i tri manje sale za sastanke, restoran sa 90 mjesta unutra i terasom sa oko 20 mjesta, o čemu je capital.ba pisao u tekstu „U junu se otvara Marriott hotel u Banjaluci“.

„Marriott International“ je najveći svjetski hotelski brend, sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, sa portfoliom od 30 hotelskih brendova, sa više od 1,2 miliona smještajnih jedinica i preko 100 miliona članova lojaliti kluba.

(capital.ba)