Magazin 15.07.2020.

Recenzija Intimotea – popularnog čaja za liječenje ginekoloških tegoba

ČITANJE: 3 minute

Savremene metode liječenja ženskih problema poput policističnih jajnika, raznih upala i ostalih ginekoloških smetnji podrazumijevaju korištenje raznih farmaceutskih preparata koji nerijetko imaju i popratne nuspojave.

Upravo zbog toga mnoge žene se okreću prirodnim metodama liječenja ginekoloških tegoba. Trenutno jedan od najprodavanijih proizvoda na tržištu jeste Intimotea. Radi se o čajnoj mješavini najefikasnijih biljaka za liječenje brojnih ženskih tegoba od onih jednostavnijih poput bolne menstruacije do problema poput neplodnosti i hormonskog disbalansa.

Intimotea dostupan online klikom na >> NARUČI

Djelovanje Intimotea čaja je potvrđeno brojnim istraživanjima ali i iskustvima mnogobrojnih zadovoljnih korisnica. Čak i mnogi savremeni lijekovi zasnovani su na aktivnim komponenata izvedenih iz biljaka koje ulaze u sastav Intimotea. 

U nastavku pročitajte recenziju Intimotea čaja.

Intimotea – čaj za svaku ženu

Preventivna briga o reproduktivnom zdravlju je od neprocjenjive vrijednosti u svakom životnom stadijumu žene. Intimotea čaj djeluje višestruko, te daje dobre rezultate kod tegoba u menopauzi, bolnih menstruacija, cista na jajnicima, obilnih krvarenja, hormonskih poremećaja, izostanka mjesečnice ali i kod nekih oblika neplodnosti. Intimotea se može koristiti u tretiranju navedenih tegoba kao i u njihovoj prevenciji.

Biljke koje ulaze u sastav Intimotea imaju jako antibakterijsko i protuupalno djelovanje te djeluju kao prirodni regulatori hormona.

Kunica – ova ljekovita biljka prirodni je antiseptik i glavni saveznik ženskog reproduktivnog zdravlja. Koristi se za stabiliziranje hormona, upale jajnika, mioma i problema sa menstrualnim ciklusom.

Gospin plašt – pravo je otkriće kada su u pitanju problemi sa vaginalnim gljivičnim infekcijama, pogotovo sa kandidom. Ova biljka pored toga normalizuje menstrualni ciklus i grčeve, te čuva reproduktivno zdravlje žene.

Pljuskavica – rješava probleme nadutosti i menstrualnih grčeva sa kojima se susreće svaka žena. Ima protivupalno djelovanje, te vas čuva od infekcija. Takođe, djeluje kao prirodni diuretik te djeluje kao prevencija nakupljanju voude u tijelu.

Očajnica – biljka koja liječi ciste na jajnicima i ublažava sindrom policističnih jajnika. Pomaže i pri upalnom vainitisu, kao i kod gljivičnih oboljenja rodnice. Takođe povoljno djeluje na sve upale koje se javljaju u reproduktivnom sistemu.

Kadulja – stimuliše proizvodnju ženskih polnih hormona. S obzirom na probleme poput pada libida i nedostatka želje koji se javljaju pri problemima sa ženskim zdravljem, ova biljka djeluje kao prirodni afrodizijak i vraća želju.

Neven – s obzirom na promjene raspoloženja u predmenstrualnom sindromu, neven povoljno djeluje na emotivno stanje. Normalizuje menstralni ciklus i pomaže pri nesanici. Ublažava menstrualne grčeve i opušta mišiće karlice.

Intimotea recenzija zadovoljnih korisnica

O djelotvornosti i benefitima koje donosi Intimotea čaj najbolje svjedoče recenzije  zadovoljnih korisnica. Korisnice koje su već probale Intimotea čaj podjelile su svoja iskustva na forumima te smo do sada imali priliku da pročitamo samo pozitivne recenzije Intimotea čaja.

Od kad znam za sebe patim od PMS-a… Tokom tih dana osjećam se naduto, a moje lice postaje užasno bubuljičavo. Nakon što sam krenula da pijem Intimotea, moja koža izgleda puno bolje i nemam probleme sa nadimanjem kao ranije. Preporučujem Intimotea svim ženama sa sličnim problemima!

Intimotea mi je pomogao da se riješim cista na jajnicima i bolnih menstruacija. Pijem ga redovno i preporučujem svim svojim kolegicama i prijateljicama. Vrijedi probati jer je prirodan način da se oslobodite ovih neugodnih tegoba.

Gdje kupiti Intimotea?

Intimotea čaj je dostupan za online narudžbe na sledećoj web stranici. Ispunite formular koji se nalazi na web stranici dobićete svoj Intimotea na kućnu adresu.

Čaj koristite prema uputama koje dolaze uz proizvod. Preventivno djelovanje je od neprocjenjive vrijednosti za vaše zdravlje, stoga učinite nešto za svoje zdravlje već danas i poručite svoj Intimotea čaj.