Ružna slika na izvoru rijeke Krupe

Na izvoru rijeke Krupe u predivnom ambijentu netaknute prirode pronašli smo razbacano smeće. Posjetioci su ostavili ostatke pića i ambalažu od piknika na samom izvoru kristalno čiste rijeke.

Brojni posjetioci svakodnevno mogu se pronaći na ovom poznatom izvorištu. Jedna od njih je i Slavica Kajkut koja je zgrožena slikom koju je zatekla na izvoru.

“Ovo je strašno. Mnogo mi je žao što na ovako jednoj prirodnoj ljepoti mladi ne vode računa da to ostane u prirodnom stanju”, ističe Slavica Kajkut za Banjaluka.com portal.

(Banjaluka.com)

ŠUKALO: Vladajuća većina sprečava razrješenje predmeta Dragičević

Odbijanjem uvrštavanja u dnevni red Izmjena Zakona o krivičnom postupku i Zakona javnim tužilaštvima, vladajuća većina je stala u zaštitu kriminala i tajkuna, tvrdi Adam Šukalo, predsjednik neformalnog antikorupcionog tima Narodne skupštine RS na pres konferenciji koja je upravo završena.

BESPLATAN KAMP Stotinu djece iz Banjaluke uživalo u Grčkoj

Stotinu djece uzrasta od devet do 14 godina iz Banjaluke, među kojima 60 članova Radničkog kulturno-umjetničkog društva “Pelagić” boravili su u Dječjem kampu “Skuras” na grčkom poluostrvu Halkidiki od 7. do 15. juna, a ovakav projekat biće realizovan i naredne godine.

Gradonačelnik sa direktorima škola, počinje sanacija…

Grad Banja Luka je rebalansom budžeta obezbijedio 200.000 KM za sanaciju osam banjalučkih osnovnih škola, te 140.000 za sanaciju krova Tehničke škole, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnjeg sastanka sa direktorima ovih škola.