SAMO ZA SEDMU SILU Novinari su ovog dječaka sreli tokom radnog zadatka, a onda im je on uljepšao dan

„Ako smeta tvome ocu, ako kaže kako grešiš… Ciganin sam, al’ najlepši“. Da, pogodili ste, ovu pjesmu pjeva Ljuba Aličić, ali ovoga puta nije on glavni akter ove preslatke priče.

Njegove stihove, ali u svojoj interpretaciji, prije nekoliko dana otpjevao je jedan dječak romske nacionalnosti za pripadnike sedme sile.

Savršena intonacija, istančani krajevi…

Baš onako kako to najrigorozniji estradni žiri traži, ovaj dječak je ispoštovao svaki detalj za istančano muzičko uho.

Dok su novinari, snimatelji i fotoreporteri već bili umorni od brojnih radnih zadataka, ovaj dječak odlučio je da im uljepša bar nekoliko trenutaka i samo za njih otpjevao neprolazni Ljubin hit. Snimali su ga i fotografisali, a on se kao prava zvijezda nije dao zbuniti.

Pjevao je, čini se iz srca i duše. I mikrofon je imao u rukama, a naš fotoreporter odlučio da je video snimkom ovaj momenat „sačuva od zaborava“.

Pripadnici sedme sile nisu krili oduševljenje. Nisu bili „škrte“ ruke, pa su se ubrzo latili novčanika.

Dali su ovom dječaku nešto novca, koji je itekako zaslužio. Svi zadovoljni i srećni, rastali su se sa osmijehom na licu.

Sigurni smo da ćete uživati u ovom malom, ali profesionalnom izvođenju.

(Srpskainfo)

Radojičić sa ruskim ambasadorom

Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov, čestitao je danas 22. april, Dana grada Banje Luke, uz želju da naš grad dodatno proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji.

PODJELA POZICIJA U RS: DEMOS najbolje prošao

Prema predloženom Sporazumu o zajedničkom djelovanju stranaka vladajuće koalicije u RS do 2022. godine, SNSD bi trebalo da ima 47 rukovodećih pozicija u javnim preduzećima, ustanovama i institucijama, DNS i Socijalistička partija po devet, DEMOS sedam, Ujedinjena Srpska četiri, a NDP tri direktorske funkcije Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su na sastanku na

POVODOM DANA GRADA Položeni vijenci na Trgu palih boraca

Povodom 22. aprila – Dana grada i dana oslobođenja Banje Luke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, danas su položeni vijenci na spomenik palim borcima u centru grada.  U ime Grada Banje Luke, vijenac su položili gradonačelnik Igor Radojičić, predsjednik Skupštine grada Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić. – Banja Luka sa ponosom obilježava

ČUBRILOVIĆ: Banjaluka prepoznatljiva evropska destinacija

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću 22. april – Dan grada sa željom da nastave intenzivan razvoj grada koji je postao prepoznatljiva evropska destinacija.

Promocija knjige Vukana Dubočanina na Pravnom fakultetu u Banjaluci

Pravni fakultet Univerziteta u Banjaluci i “Zadužbina Petar Kočić” Banjaluka – Beograd organizuju promociju knjige Vukana Dubočanina, “Otrugnuto od zaborava – Priče iz novinarske beležnice”. Promocija će se održati sutra u 18 časova u sali 48/I na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci. O knjizi će govoriti, profesor dr Nikola Mojović, redovni profesor Pravnog fakulteta i

U Srpskoj najplaćeniji bankari, najmanje zarađuju građevinci

Najviša prosječna neto plata u martu isplaćena je u finansijskoj djelatnosti i djelatnosti osiguranja – 1.445 KM, a najniža u građevinarstvu – 617 KM. Prosječna martovska plata u Srpskoj iznosila je 886 KM, a prosječna bruto plata 1.373 KM, saopštili su iz Saveza sindikata RS. Prosječna neto plata nakon u martu 2019. u odnosu na