Vijesti 15.10.2018.

Sanacija ulica Franca Šuberta i Milana Brankovića

ČITANJE: 1 minuta

U okviru investicionog održavanja gradskih saobraćajnica, u toku su radovi na sanaciji kolovoza u ogranku Ulice Franca Šuberta i u dijelu Ulice Milana Brankovića.

Prema podacima Odjeljenja za saobraćaj i puteve, radovi su izvedeni i u Ulici Blagoja Parovića, a u toku je obnavljanje asfaltnog kolovoza na dijelovima gradskih saobraćajnica u ulicama Mlađe Ćusića i Milana Brankovića. U skladu sa dinamikom izvođenja radova, u planu je sanacija kolovoza i u sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Trive Amelice, Ilije Garašanina (kod Doma zdravlja), Srpskih rudara, Karađorđevoj (trotoari), Carice Milice (trotoari), Krfskoj, Davida Štrpca, Stevana Bulajića, Grčkoj i Ivana Franje Jukića.

Kada su u pitanju prigradske i seoske mjesne zajednice, tokom ove sedmice izvodi se sanacija  kolovoza na području naselja Borkovići, Bočac, Stričići i Priječani.

U okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva izvedeni su radovi na sljedećim putnim pravcima: Saračica – crkva Brankovac, Bojanića mlin – Janjetovići, škola Melina – Gornji Majstorovići, škola Obrovac – Đurđevići, Alin gaj – Debeljaci, Kozjerac – Milosavići, Kadina voda – Vranješi – Maslarići, Ševe – Zovik, Priječani – 9. januar, put za Stare Grbiće, put za Durbića brdo, Grabovac – Kovačevići – Vukelići – Saračica, Regode – Stojčići, Čokorska polja – Kremenovići, ogranak puta Šumari – Gornja Piskavica, Novo naselje – Topići, a trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji kolovoza i izgradnji trotoara u centru Piskavice.