Biznis 31.10.2016.

Sberbank svim bebama u RS poklonila po 100 KM

ČITANJE: 1 minuta

Sberbank a.d. Banjaluka je povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje majkama svih beba rođenih u RS, poklonila štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na računu.

Portparol Sberbank a.d. Banjaluka, Sanja Vasilić je ovom prilikom uručila čestitke porodiljama u Univerzitetskom kliničkom centru RS, te je istakla da je banka ove godine, u okviru niza akcija kojima banka obilježava Svjetski dan štednje, odlučila da uz poklone uveliča najljepše trenutke novih roditelja.

“Za nas je čast i velika sreća činjenica da smo sa roditeljima i našim novim najmlađim sugrađanima podijelili ovaj dan, a našim gestom u vidu poklonjenih štednih knjižica smo im na simboličan način poželjeli sretnu budućnost”, rekla je Vasilić.

Ona je istakla da je ujedno cilj ove akcije da podstakne građane da razmišljaju o tome u kolikoj mjeri se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara baza za građenje sigurne i bezbjednije budućnosti.

Uručenje štednih knjižica Sberbank a.d. Banjaluka je bila ujedno i prilika za razgovor sa mladim majkama i osobljem Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS, kao jednom od ustanova najvišeg stepena društvenog značaja.

Šef Porođajnog odjeljenja sa puerperiumom i neonatologijom Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS dr Dragica Draganović je ovom prilikom rekla:

“Koristimo ovu priliku da vam se u ime najmlađih stanovnika Srpske zahvalimo na ovom lijepom gestu. Cijenimo vašu podršku našim najmlađima i njihovim roditeljima, pogotovo zato što je pružate u vrijeme kada se društvo suočava sa poteškoćama ekonomske prirode.”

(Nezavisne)