Vijesti 15.08.2018.

Servisne informacije za 15. avgust

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za utorak 15. avgust 2018 godine.

Policijska uprava

Registrovana su tri krivična djela. Javni red i mir je narušenjednom. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice lakše povređeno.

Služba hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledano je 88 pacijenata i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Isporuka električne energije je uredna. Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su isključenja:

– U vremenu od 08,00 do 13,00 časova dijelovi ulica : Ranka Šipke i Dušana Jokića.
– U vremenu od 09,00 do 10,00 časova dijelovi ulica : Koste Vujinovića i Put baljalučkog odreda.I dijelovi naselja: Stanari,Serpske Toplice,Novoselija.Banj Brdo i Grab.
– U vremenu od 08,00 do 13,00 časova dio ulice Vase Pelagića br 11.
Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdjevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Zbog izvođena radova na cjevovodu u ulici Jevrejska što će u periodu od 08:00 – 20:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Jevrejske ulice.

Prognoza vremena

Tokom noći i u jutarnjim satima oblačno povremeno s kišom i grmljavinom. Dijelom prijepodneva zadržaće se oblačno vrijeme uz kišu povremeno. Od sredine dana i popodne djelimično smanjenje oblačnosti pa će biti i sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Minimalna temperatura oko 19°C, a najviša dnevna do 26°C.