Vijesti 03.06.2019.

Servisne informacije za 3. jun

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za ponedjeljak, 3. jun 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir narušavan je dva puta a napravljena su tri prekršaja. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, dva lica su lakše povrijeđena, sve sa materijalnom štetom.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledana su 82 odrasla pacijenta i 28 djece, a obavljeno
je 25 kućnih posjeta. Ukupno 135 intervencija.

Servisne informacije

Vatrogasna brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, dana 03.06.2019.god. planirana su sljedeća isključenja:

  • U vremenu od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica Ruska, Dušana i Vlade Kopanje, Jug Bogdana, Stevana Bulajića i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena 

Ujutro i prijepodne promjenjljivo oblačno i suvo, ali postoje uslovi za koju kap kiše. Poslijepodne slično, promjenjljivo oblačno sa sunčanim intervalima te par kratkotrajnih perioda s kišom uz preovlađujuće suvo vrijeme. Uveče ponovo više oblaka vertikalnog razvoja uz grmnjavinske procese i u širem regionu grada. Vjetar slab do umjeren sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 14°C a najviša dnevna oko 25°C.