Politika 20.10.2021.

Stanivuković: Nadam se da je ovo posljednja godina u kojoj će građani ispaštati zato što su glasali drugačije

ČITANJE: 1 minuta

Izolacija je značila samo nemogućnost direktne komunikacije sa vama dragi ljudi, ali posvećen rad daje dobre rezultate. U petak nastavljamo tamo gdje smo stali, a zajedno ćemo dočekati i našeg patrijarha g. Porfirija koji po prvi put dolazi u našu prelijepu Banju Luku, napisao je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na svom Tviter nalogu.

“Žao mi je što će ovo biti prva jesen koju Banja Luka pamti, a tokom koje neće biti zasađeno nijedno drvo. Banju Luku su bez jesenjih sadnji ostavili odbornici skupštinske većine kada su odlučili da skinu 80.000 KM sa ove stavke”, napisao je.

Stanivuković je istakao da je sada već isvjesno da Banja Luka plaća cijenu promjena sa prethodnih izbora, ali i da je to cijena promjena koje će se desiti naredne godine na nivou Republike Srpske, te da se nada da je ovo posljednja godina u kojoj će građani ispaštati samo zato što su glasali drugačije.

“Nadam se da će naredna, u poređenju sa ovom godinom blokada i zaustavljanja sadnji aleja i gradnje parkova, biti godina u kojoj će sve bujati i procvjetati kako u političkom, društvenom i ekonomskom, tako i u svkom drugom smislu”, naveo je Stanivuković.

(E.M)