Biznis 16.10.2018.

SVJETSKI DAN HRANE Vitalia mliječni proizvodi – siguran domaći izbor

ČITANJE: 1 minuta

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt obilježila je Svjetski dan hrane promocijom domaćih proizvoda u okviru projekta „Naše je bolje“ u parku „Petar Kočić“ u Banjaluci.

Obilježavanjem Svjetskog dana hrane Mlijekoprodukt je želio ukazati na značaj domaće proizvodnje, zdrave hrane i pravilne ishrane.

„Drago nam je da Privredna komora Republike Srpske u okviru projekta ‘Naše je bolje’ obilježava Svjetski dan hrane i ukazuje na činjenicu da je poboljšanje kvaliteta u prehrambenom lancu najveći izazov naših generacija. Želimo podići svijest naših potrošača da kupovinom domaćih proizvoda, prvenstveno jedu zdraviju hranu, stoga je bitno napomenuti da se Vitalia proizvodi rade isključivo od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi. Takođe, ovo je prilika da se podsjetimo na spoznaju da je mlijeko najzdravija i najprirodnija hrana te najcjelovitiji prehrambeni proizvod i kao takav neizostavan u pravilnom i zdravom razvoju“, poručili su iz Mlijekoprodukta.

Posjetioci i slučajni prolaznici imali su priliku degustirati omiljene Vitalia proizvode, za koje sami kažu da su im prvi izbor prilikom kupovine.

Promociju je organizovala Privredna Komora Republike Srpske u okviru projekta „Naše je bolje“, a ovogodišnja tema bila je „Naša djela su naša budućnost“.