Biznis 18.10.2022.

U toku Poslovna akademija za preduzetnice “OsnaŽena”

ČITANJE: 1 minuta

U toku je prvi dan trodnevne Poslovne akademije za preduzetnice „OsnaŽena” na temu „Motivacija zaposlenih“, organizovana u okviru projekta „Podrška preduzetništvu žena RS“, koji implementira Privredna komora RS.

Projekat „Podrška preduzetništvu žena RS“ podržan je u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU – #SBAuBiH2EU“ koji implementira Eda – Razvojna agencija, a finansira Švedska.

Cilj Poslovne akademije je da preduzetnice unaprijede svoje liderske vještine kao i da steknu nova znanja iz oblasti komunikacije, prezentacije, rukovođenja i strateškog upravljanja. Akademija treba da osnaži preduzetnice i da doprinese ostvarivanju uspjeha u budućnosti na svim poljima.

Akademija je namijenjena preduzetnicama, ali i svim ženama koje žele da napreduju na ličnom i poslovnom planu.

Predavači na Poslovnoj akademiji su docent dr Anja Bundalo, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ TA201, praktičar transakcione analize, „Soft skills mentor“ i Snježana Udovičić Živković, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ i sertifikovani „Business Coach, ECA“, „Erikson International Team Coach“.

Edukaciju prati 60 učesnica.