Biznis 05.03.2019.

CINESTAR CINEMAS DOLAZI U BANJALUKU Najmodernije kino u zemlji uskoro u Delta Planetu

ČITANJE: 3 minute

Veliko interesovanje građana već vlada za multipleksom CineStar, koje će biti četvrto kino ovog najvećeg lanca u zemlji, uz Tuzlu, Mostar i Bihać. Multipleks CineStar uskoro otvara svoja vrata u trgovačkom centru Delta Planet, koji banjalučani željno iščekuju.

Ljubitelji filma svih generacija će napokon doći na svoje, jer je CineStar prepoznatljiv brend, koji njeguje slogan kina s pet zvjezdica. Ovaj multipleks posljednje generacije će u Banjaluci predstaviti sasvim novi koncept “Destination cinema”, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši.

Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem će svaki posjetilac, pronaći nesto za sebe, jer CineStar multipleks na jednom mjestu objedinjuje dizajnerski bar sa bibliotekom, vrhunske kino dvorane, “Rođendaonice” za djecu, kao i druge zanimljive sadržaje.

Kino će imati ukupno šest dvorana sa 731 sjedištem izrađenim od kože sa pokretnim dijelom za dodatnu udobnost. Biće opremljeno “Barco” laserskim projektorima, a sve dvorane će biti opremljene vrhunskom tehnologijom, te će gledaocima obezbijediti pravi užitak gledanja filma na “wall-to-wall” platnima, uz laserske projektore, kao i “JBL” i “Crown” zvučni sistem. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u “RealD – 3D” avanturu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz “eXtreme” specijalni format, koji gledaocima garantuje doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i bolji doživljaj sa laserskim projekcijama. Poseban ugođaj svim posjetiocima pružiće dvije dizajnerske dvorane, koje su odgovor na potrebe pravih filmofila, koji od kina traže više nego što nude klasični multipleksi. U njima se savršeno isprepliće moderni i upečatljiv dizajn sa najsavremenijom tehnologijom.

Osim tehnologije, u CineStaru se veoma mnogo vodi računa i o udobnosti posjetilaca. Posebnu ponudu čini “LOVE BOX” koji boravak u kinu čini privatnijim i opuštenijim. Svako “LOVE BOX” sjedište ograđeno je sa strane od drugih sjedišta, kako bi posjetioci imali što veću privatnost, te su omiljen izbor za zaljubljene parove. U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana “VIP RELAX” sjedišta. Pomenuta sjedišta pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pokretna su i obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i stolić, te bežični punjač za mobilni telefon.

Najmlađi posjetioci će moći slaviti svoje rođendane nakon filma u posebno dizajniranoj dječijoj “Rođendaonici”, dok će roditelji uživati u ugodnom ambijentu dizajnerskog bara sa vanjskom terasom.

Posjetiocima kina će biti ponuđen “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Takođe, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od tri sata.

U okviru investicionog ciklusa koji “Blitz-CineStar” provodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, u okviru CineStar Cinemas grupe u Bosni i Hercegovini i regionu, uključujući i najnoviji u Banjaluci, otvorena su ukupno 22 multipleksa sa 138 digitalnih dvorana i više od 21 500 sjedišta, što sa gotovo 4,5 miliona prodatih ulaznica godišnje, čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kino prikazivačem u regionu.