Magazin 26.12.2018.

USREĆILI DJECU ZA PRAZNIKE Dragana i Jovica obradovali štićenike Dječijeg doma “Rada Vranješević”

ČITANJE: 1 minuta

Dragana Cvijetić i Jovica Tripković uljepšali su praznike štićenicima Dječijeg doma “Rada Vranješević” u Banjaluci tako što su im donirali paketiće koje su sami napravili za njih.

Novogodišnji i božićni praznici su vrijeme darivanja i posebno im se raduju djeca, a to su prepoznali Dragana i Jovica, te su poklonima iznenadili djecu iz doma.

– Nama je bitno da svako djete uvijek ima sjaj u očima, da je nasmijano, da ima ljubav, bezbjednost i još puno više, a pogotovo u novogodišnjim danima. Mi smo se odlučili da posjetimo dom i svakom djetetu i mladom poklonimo po paketić. Paketići su bili različiti. Svaki je imao po jednu švjacarsku čokoladu i razne slatkiše, kao i ostale potrebštine. Uz to smo poklonili dva velika medvjeda za djecu – kazala je Dragana.

Kako su istakli stupili su sa Natašom iz Doma, koja je zadužena za donacije.

– Naš cilj je da se u 2019. godini poveća projekat i tražićemo pomoć kod svakog ko želi da pomogne. Ovaj put smo sve sami finansirali i želimo da to povećamo i pomognemo koliko budemo mogli svim familijama što nemaju finansije. U Banjaluci smo izabrali jedan dom i u Srbiji ćemo izabrati jedan i nadamo se da će sve ispasti kako smo zamislili – dodala je Dragana.

(Srpskainfo)