Biznis 03.09.2018.

“Uvod u dentalnu fotografiju” 8. septembra u Bijeljini

ČITANJE: 1 minuta

U organizaciji Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Srbije i Crne Gore u Bijeljini 8. septembra 2018. godine sa početkom u 11h održaće se radionica na temu “Uvod u dentalnu fotografiju”. 

Pomenutu radionica vodiće dr stom. Siniša Kovačević, a radionica je namijenjena stomatolozima koji bi željeli uvesti u praksu dentalnu fotografiju, a trenutno je ne koriste ili ne smatraju da je potrebna.

Prema iskustvu dr Kovačevića postoje dva osnovna razloga zašto stomatolozi ne koriste dentalnu fotografiju u praksi. Prvi je nejasno definisanje bitnih karakteristika foto opreme čime se odustaje od kupovine ili se kupuje pogrešna foto oprema, dok je drugi pohađanje naprednih kurseva fotografije bez prethodnog iskustva sa dentalnom fotografijom čime velika količina novih informacija dovodi do odustajanja od primjene dentalne fotografije u praksi.

Cilj radionice je da stomatolozima pomogne u prvim koracima ka korištenju dentalne fotografije sa posebnim fokusom na odabir odgovarajuće foto opreme i prikazom značaja njene upotrebe u svakodnevnoj praksi. U drugom dijelu radionice će biti i praktična prezentacija dentalne fotografije.

Radionica je BESPLATNA, prijave traju do srijede, a zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na jednon od brojeva telefona: +387 51 321 700, +387 66 328 272 ili +387 65 548 798.