Uz m:tel Dopuna: Start paket od 2 KM – poklon knjiga za plažu

Startni paket koji sadrži tvoj novi m:tel prepaid broj na tarifnom modelu Opuštencija, te bonus od 500 MB mobilnog interneta, sada dobijaš za samo 2 KM, a kao poklon uzmi i svoj primjerak knjige!

Iskoristi ovu avgustovsku ponudu, počasti se lijepim trenucima komunikacije uz bonus mobilnog interneta, ali se i opusti uz jedan od šest ponuđenih naslova za plažu koje možeš naći na prodajnim mjestima m:tel-a, kao i na kioscima označenim m:tel Dopuna zastavicama.

Sve informacije o prepaid uslugama kompanije m:tel pronađi na web sajtu www.mtel.ba ili pozovi besplatan broj 066 10 10 10.

RADOJIČIĆ U BOČCU: Uskoro uklanjanje nagomilanog otpada iz Vrbasa

Ogromne količine nakupljenog otpada iz Vrbasa, koje je trenutno zaustavljeno na zaštitnoj mreži u Bočcu, biće uklonjene u naredna tri mjeseca, saopšteno je poslije današnjeg sastanka gradonačelnika Igora Radojičića sa predstavnicima resornog ministarstva i Hidroelektrane „Bočac“.

MINISTAR MALEŠEVIĆ OBIŠAO STUDENTSKI DOM: Nadam se da će rokovi biti ispoštovani

Ministar prosvjete i kulture RS Dane Malešević posjetio je danas Studentski centar “Nikola Tesla” kako bi se uvjerio da radovi napreduju. Malešević je zajedno sa direktorom Centra, Zoranom Babićem i predstavnikom studenta Ljubišom Karlicim obišao prvi i drugi paviljon, te poručio da se nada će izvođač poštovati rokove. -Zadovoljan sam onim što je do sada