Vijesti 12.05.2017.

Večeras koncert na Trgu Krajine, obustava saobraćaja od 20 do 1 čas iza ponoći

ČITANJE: 1 minuta

Zbog održavanja koncerta povodom Dana Evrope na Trgu Krajine, u petak, 12. maja 2017. godine, u vremenu od  20 časova do 1 čas iza ponoći u subotu 13. maja, privremeno će biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Milana Tepića.

Za vrijeme obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice Milana Tepića, iz smjera juga, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, te u ulice Kninsku, Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Ulice Milana Tepića do Bulevara cara Dušana, iz smjera sjevera, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Ulicu Milana Tepića, za linije koje saobraćaju prema jugu u Kninsku ulicu, Bulevar Cara Dušana i dalje postojećom trasom, a za linije koje saobraćaju prema sjeveru u Vidovdansku ulicu, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Povodom Dana Evrope (9. maj) i kao poklon gradu Banjaluka, EU info centar u BiH organizuje besplatni muzički koncert grupe “Elemental” na Trgu Krajine u Banjaluci koji će se održati u petak, 12. maja 2017. godine, sa početkom u 20 časova.

Pored Elementala, na koncertu sviraju i banjalučki muzičari Vanja Mišić i Moondance.

(Unoportal)