Vijesti 02.03.2017.

Veliko interesovanje Banjalučana za “Valeo On Tour Roadshow”

ČITANJE: 1 minuta

Na radost svih ljubitelja automobilizma, Banjaluka je, zahvaljujući kompaniji “SiM Impex”, ugostila čuveni “Valeo On Tour Roadshow”, automoto interaktivni salon na točkovima i svjetsku automoto atrakciju.

Ova jedinstvena atrakcija, koju su dosad imali priliku da vide posjetioci u više od 20 država i svjetskih metropola poput Londona, Brisela, Kopenhagena, Amsterdama, Rima, Pariza i mnogih drugih, prvi put je predstavljena i bh. građanima.

U pitanju je inovativno predstavljanje kompletnog asortimana jednog od najvećih svjetskih proizvođača autodijelova i dodatne opreme “Valeo”, svojevrsnog salona postavljenog u jedinstveno opremljenoj prikolici kamiona, a koji je u srijedu bio parkiran na parkingu tržnog centra “Emporium”.

O koliko značajnom događaju se radi pokazuju i riječi Radenka Stanića, izvršnog direktora kompanije “SiM Impex”, koji je kazao kako su mu vlasnici kamiona dali mogućnost dva termina u godini kada može da dođe u Banjaluku jer je sve ostalo već odavno zauzeto.

“Radujemo se što smo ovom prilikom počastili i ugostili naše kupce, partnere i drage sugrađane te im omogućili da uživaju u ovoj nesvakidašnjoj atrakciji. ‘SiM Impex’ nudi više od 50.000 artikala u prodajnom asortimanu i ponosni smo što izmedu ostalih imamo brendove kao ‘Valeo’, koji stalno radi na kvalitetu i tehnološkom napretku. Radi se o vrhunskom kvalitetu s pristupačnim cijenama”, kazao je Stanić.

Posjetiocima su od izloženog najzanimljiviji bili autopiloti, senzori koji se korise kao pomoć u parkiranju, te ogoljeni automobil, gdje su se mogli pobliže upoznati sa skoro svakim njegovim inače sakrivenim dijelom.

(Nezavisne)