Vijesti 04.04.2017.

(VIDEO) “Srpska danas” uskoro u novom izdanju

ČITANJE: 1 minuta

Naša emisija “Srpska danas” nakon 25 godina uspješnog emitovanja, mijenja svoj koncept rada i prilagođava se najmodernijim trendovima televizijskih informativnih formata emisija.

Gledaocima nude informacije od dnevno-političkih, ekonomskih, do sportskih i kulturnih. Osim informacija od lokalnog značaja, imaće i priloge iz oblasti socijalne zaštite, ugroženim pravima pojedinih grupa stanovništva ili pojedinaca, nastojeći da im pomognu u prevazilaženju tih problema.

Svaka emisija sastoji se iz tri cjeline. Vijesti i dnevno političkih analiza kroz uključenja naših reportera sa mjesta događaja, kao i analiza političkih dešavanja u studiju putem razgovora sa relevantnim gostima.

Tematski dio emisije podrazumijeva obradu društvenih tema uz aktivno učešće gledalaca telefonskim uključenjima i čitanjem komentara sa društvenih mreža. U emisiji je novina da će ugledni novinari i urednici iz svih redakcija Televizije i Radija, imati mogućnost komentarisanja dnevno političko-društvenih dešavanja u Srpskoj.

U kreiranju “Srpske danas”, učestvuju svi informativno-tehnički centri i dopisnici širom Srpske. S obzirom na višegodišnje emitovanje, emisija je veoma popularna među gledaocima što potvrđuju i mjerenja gledanosti njihovog programa. “Srpska danas” je u rangu najgledanijih emisija Televizije Republike Srpske.

Emisiju pripremaju: Radoslav Banović, Ljiljana Preradović i Marko Vejić.

(rtrs.tv)