Vijesti 01.01.2023.

Zvaničnici Srpske čestitali Novu godinu

ČITANJE: 1 minuta

Zvaničnici Republike Srpske čestitali su građanima Novu 2023. godinu.

Neka nas zaobiđu svi problemi i da zajedno uživamo u radosti koju nam život pruža, naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u novogodišnjoj poruci.

– Našem narodu i svim ljudima u Republici Srpskoj želim sve najbolje u Novoj godini. Republika Srpska je naša kuća, sve ono što imamo izvan naših porodica i života je Republika Srpska. Moramo da je čuvamo i volimo, jer Srpska je i naš život – poručio je Dodik.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku građanima Republike Srpske povodom nastupajuće Nove godine sa željom da naredna godina svima donese dobro zdravlje, sveukupni napredak, ličnu i porodičnu sreću.

– U uvjerenju da ćemo u godini pred nama svjedočiti stabilnosti, miru i prosperitetu, srdačno vas pozdravljam – navodi se u čestitki srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je novogodišnju čestitku građanima Srpske u kojoj je poručio da stvaranje uslova za dalji ekonomski rast Republike i standarda njenih građana ostaje prioritet za Vladu i u novoj godini.

Višković je naglasio da Srpsku očekuje veliki investicioni ciklus, čija će realizacija doprinijeti njenom još boljem razvoju Republike.