Radojičić: Novi gradski odbor pobjeđuje i 2018. i 2020. godine

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da očekuje da će Gradski odbor, koji danas bude izabran, iznijeti izbornu pobjedu 2018. godine, kao i 2020. godine na lokalnim izborima.

Radojičić je napomenuo da je Gradski odbor, kojem ističe mandat, bio veoma uspješan u tri izborna ciklusa u kojima je izvojevao tri izborne pobjede.

“Iza nas je veoma uspješan četverogodišnji mandat, ali ističe redovni mandat i danas biramo novi Gradski odbor SNSD-a Banjaluka… U novom Gradskom odboru imamo 116 starih i 115 novih članova i Gradska organizacija uvijek ima prostora za nove ljude”, rekao je Radojičić novinarima pred početak Izborne konferencije Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Radojičić je napomenuo da se na Izbornoj konferencija samo bira Gradski odbor, koji će na prvoj narednoj sjednici za dvije sedmice izabrati predsjednika, potpredsjednike, sekretara.

Prema njegovim riječima, Banjaluka je najveća organizacija SNSD-a među svim političkim partijama u Srpskoj, a možda i u BiH, jer sa ovim danom ima više od 26.000 registrovanih članova, 247 mjesnih odbora, 16 rejonskih odbora, te 10 komisija i savjeta.

Radojičić je dodao i da će na Izbornoj konferenciji biti usvojen četvorogodišnji izvještaj o radu.

Izbornoj konferenciji SNSD-a prisustvuje potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, članovi Gradskog obora, rukovodstvo SNSD-a.

(ATV)

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi.

Dujaković o BL animaciji: Desiće se velike stvari

Deseti Međunarodni festival animiranog filma “Banjaluka 2017” održaće se od 23. do 28. oktobra u Dječijem pozorištu RS, što je odlična prilika da o banjalučkoj kulturi i filmu popričamo sa direktorom ovog festivala Goranom Dujakovićem…

Najsiromašniji Banjalučani ne odustaju od borbe

Sa svoje 74 godine, Gospava je i jutros poranila da bi na banjalučkoj pijaci prodala svoje ručne radove i tako zaradila pokoju paru. Već dvanaest godina rani na prvi autobus, a priča da se za život sama bori od desete godine, kada je ostala bez majke. Sve što danas ima su dvije ćerke i unučići.

Banjaluka poklonila pet vatrogasnih vozila

Ključeve pet vatrogasnih vozila načelnicima opština Drvar, Bosansko Grahovo, Ljubinje, Čelinac i Kotor Varoš uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi. Da li zbog nedovoljno informisanosti, nedostatka interesovanja ili nečeg trećeg, Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor bila je