Radojičić: Novi gradski odbor pobjeđuje i 2018. i 2020. godine

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da očekuje da će Gradski odbor, koji danas bude izabran, iznijeti izbornu pobjedu 2018. godine, kao i 2020. godine na lokalnim izborima.

Radojičić je napomenuo da je Gradski odbor, kojem ističe mandat, bio veoma uspješan u tri izborna ciklusa u kojima je izvojevao tri izborne pobjede.

“Iza nas je veoma uspješan četverogodišnji mandat, ali ističe redovni mandat i danas biramo novi Gradski odbor SNSD-a Banjaluka… U novom Gradskom odboru imamo 116 starih i 115 novih članova i Gradska organizacija uvijek ima prostora za nove ljude”, rekao je Radojičić novinarima pred početak Izborne konferencije Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Radojičić je napomenuo da se na Izbornoj konferencija samo bira Gradski odbor, koji će na prvoj narednoj sjednici za dvije sedmice izabrati predsjednika, potpredsjednike, sekretara.

Prema njegovim riječima, Banjaluka je najveća organizacija SNSD-a među svim političkim partijama u Srpskoj, a možda i u BiH, jer sa ovim danom ima više od 26.000 registrovanih članova, 247 mjesnih odbora, 16 rejonskih odbora, te 10 komisija i savjeta.

Radojičić je dodao i da će na Izbornoj konferenciji biti usvojen četvorogodišnji izvještaj o radu.

Izbornoj konferenciji SNSD-a prisustvuje potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, članovi Gradskog obora, rukovodstvo SNSD-a.

(ATV)

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.