kip melanije tramp
Melanija iz Beme na popravci

Prva dama SAD Melanija Tramp danas je konačno prihvatila ruku svog supruga Donalda pri izlasku iz aviona. To je samo jedan detalj koji su svjetski mediji uhvatili prilikom njihove svjetske turneje.

boing boing
BOING BOING u Narodnom pozorištu RS

U Narodnom pozorištu RS u utorak 30. maja gostuje GRAD POZORIŠTE GRADIŠKA, sa predstavom BOING BOING, autora Marka Kamoletija u režiji Željka Stjepanovića.

artipicno vece
“ArtTipično veče” okuplja regionalne književnike

Umjetničko veče pod nazivom “ArtTipično Veče”, koje organizuju Banjalučki “Nevid” teatar u koprodukciji sa caffe barom “Žiža” biće održano u subotu (27. maja) u ovom baru s početkom u 20.33 časova.

Sedamnaestogodišnji Banjalučanin pomaže kućnom budžetu prodajom šumskih jagoda

Upoznajte Iliju Babić sa Krčmarica. Sedamnaestogodišnjeg mladića koji je spojio ugodno sa korisnim. Šeta šumom i bere šumske jagode. Na taj način pomaže kućni budžet, a u njegovom hobiju, poslu, pomaže mu i majka. Štand sa tek ubranim šumskim jagodama postavili su na putu prema Slatini, na raskrsnici sa putem za Klašnice. (blmojgrad.com)

predstava mlijeko
Banjalučko “Mlijeko” pred publikom u Jajcu

Predstava “Mlijeko”, banjalučkog Studentskog pozorišta, u režiji Slobodana Perišića igraće na Pozorišnim igrama u Jajcu koje će održati od 1. do 9. jula ove godine.

anip maslesa
Tradicionalni dječiji koncert ANIP “Veselin Masleša”

Ansambl narodnih igara i pjesama „Veselin Masleša“ Banjaluka organizuje tradicionalni koncert dječijih grupa pod nazivom “Djeca su vojska najjača”, u nedelju 28. maja sa početkom u 19 časova u Narodnom pozorištu RS.

kultura kulturi
Spremni za prvu sezonu u Art dvorištu

Da će Banski dvor Kulturni centar i Inicijativa građana “Kultura kulturi” u budućnosti uspostaviti partnerski odnos, zaključak je uspješnog sastanka u ovom Kulturnom centru.

Melanija iz Beme na popravci

Prva dama SAD Melanija Tramp danas je konačno prihvatila ruku svog supruga Donalda pri izlasku iz aviona. To je samo jedan detalj koji su svjetski me

Šta traži HEP od TE „Gacko”

Hrvatska elektroprivreda uputila (HEP) je institucijama Bosne i Hercegovine Zahtjev za mirno poravnanje i obavijest o mogućem zahtjevu za arbitražu

Borac traži trenera: Krunić prvi pik?

Branislav Krunić našao se u krugu kandidata za novog trenera Fudbalskog kluba Borac, na čijoj klupi od danas i zvanično ne sjedi Vule Trivunović.

Mercator preuzima Konzum

Ante Ramljak, povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor, ocijenio je na današnjem sastanku u Sarajevu, da sve kćerke u BiH koje su proizvodnog karaktera