Talić i Mirošljević blizu vladajuće koalicije

Bivši članovi NDP-a, a sada nezavisni odbornici u Skupštini grada Dragan Talić i Vladimir Mirošljević demantovali su da prelaze u Ujedinu Srpsku.

Međutim, nisu isključili mogućnost da se priključe vladajućem bloku jer, kako rekoše, pregovaraju sa strankama iz pozicije.

– Opozicija više u Banjaluci ne postoji i sa njom nemamo šta ni pričati. Za sada i dalje djelujemo kako nezavisni odbornici, a za kasnije vidjećemo – kazao je Mirošljević.

Talić je rekao da razgovaraju sa svim stranama.

– Odjednom nas svi svojataju. Pridružićemo se onima sa kojima najviše možemo doprinijeti razvoju grada. Ako ne nađemo zajedničku riječ sa nekom od grupa u gradskom parlamentu, nastavićemo da djelujemo kao nezavisni odbornici – kazao je Talić.

(glassrpske.com)

 

Domaće je bolje i kvalitetnije?

Svjetski dan hrane bio je još jedan povod da se govori o domaćim proizvodima. A čini se kako je interesovanje upravo za domaće proizvode u Banjaluci sve veće. Ipak, ima prostora da se ovi proizvodi unaprijede ali i da stanovništvo postane svjesno da je domaće bolje i kvalitetnije, ističu oni koji su posjetili promociju domaćih

(VIDEO) Magija pečenog kestena

Da suša i visoke temperature, koje smo imali proteklog ljeta nisu uticale na plodove kestena, najbolje znaju Banjalučani. I ove godine, u jesenjim večerima uživaju u mirisu pečenog kestena.

Aleje i vile ogledalo Banjaluke

Drvoredi, zelene površine i objekti iz austrougarskog perioda krase dijelove ulica Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Mladena Stojanovića i to je razlog zbog kojeg su te dvije ulice proglašene nacionalnim spomenicima.

Tropic podržao rad javne kuhinje donacijom namirnica

Danas se u svijetu obilježava Dan hrane – dan posvećen podizanju svijesti o problemu današnjice – manjku hrane i broju gladnih u svijetu. Javna kuhinja Crvenog krsta grada Banja Luka od ponedjeljka do subote obezbjeđuje obroke za 435 korisnika koji nisu u mogućnosti da svakodnevno na trpezu posluže obrok svojim porodicama. U cilju pomoći rada