Magazin 09.11.2015.

10 fenomenalnih načina da je startujete

ČITANJE: 4 minute
muvanje
S obzirom na naše različite afinitete, ne postoji savršen pristup, ali neki od ovi će sigurno otvoriti i najteža vrata.

Izvinite, da li je ovo mjesto zauzeto?

Nevino, šarmantno i ljubazno. Ovakvim pristupom ćete joj pokazati da ste uviđajni i da ne podrazumjevate da je prazna stolica pored nje nužno slobodna. Takođe, pružićete joj priliku da vas ljubazno odbije ukoliko nije zainteresovana, kao i da vas pozove da sjednete pored nje, ukoliko ste joj se dopali.

Da li si za ples?

Ovakvim pristupom se poslužite jedino ukoliko imate dovoljno ritma, jer ćete je u tom slučaju zadiviti svojim plesnim vještinama, pa ćete moći da proširite svoju priču eventualno o muzici ili DJ-u koji nastupa u klubu.

Ovo je jedan od najefektnijih startova, jer žene uglavnom đuskaju u klubovima i vole da igraju.

Još nešto, pazite da je ne zgazite u toku plesa.

Da li mogu da te ponudim pićem?

Ovo je jedna od definitivno najučestalijih rečenica kojom započinjemo konverzaciju sa djevojkama, što je sasvim logično budući da ih uglavnom upoznajemo u kafićima i klubovima gdje svi uživaju u dobrom vinu ili pinjakoladi. Ovo je klasičan start ljubaznog džentlmena.

Da li često dolaziš ovde? Šta misliš o ovome?

Ukoliko imate problem da izaberete knjigu ili čak neki komad garderobe, možda će vam dobro doći da pitate za savjet simpatičnu djevojku koja se šeta i upravo razleda radnju.

Ukoliko je pitate za izbor i mišljenje na početku konverzaciju, ubrzo ćete shvatiti da je ovo jedan od najjačih startova ikada, a takođe ćete, u zavisnosti od njenog odgovora, ubrzo shvatiti da li želite da nastavite konverzaciju.

Izvini, da li možeš da mi pomogneš oko…?

Sjajan način da započnete razgovor sa djevojkom koju ste primjetili u klubu ili kafiću. Pitajte je za mišljenje o opkladi vaših prijatelja, koja pjesma upravo ide (jer vi naravno ne možete da se sjetite) ili da vam pomogne oko izbora pića.

Ovim ćete joj pokazati da ste zainteresovani za njeno mišljenje, reakciju ili izvor, a traženje njene asistencije će joj pokazati da vam se dopada.

Zar ne misliš da je ovo mjesto…

Ovakav start možete da sprovedete na dva načina. Ukoliko vam se čini da je djevojka oduševljena mjestom na kome ste je sreli onda je upitajte: “Zar ne misliš da je ovo mjesto tako kul, šik, klasično?”.

Sa druge strane, ako vam ne djeluje previše zadovoljno, onda je pitajte da li joj se čini da je ovde dosadno. Jednostavan način da se složite i imate prvu zajedničku temu za razgovor.

Izgledaš kao da si zainteresovana za jedan uzbudljiv razgovor

Ukoliko ovu rečenicu izgovorite pravim tonom i ispravnim stavom, nasmijaćete je, što ovaj start čini efektnim, jer razbija led i omogućava vam da započnete spontani razgovor o bilo kojoj temi, koja vam se u tom trenutku učini prihvatljivom (hrana, piće, događaj na kome se nalazite).

Da li biste željeli pratnju do…?

Kada uočite da dama šeta sama (do stola, lifta, kafića ili toaleta), lijep je gest da joj ponudite pratnju i time učinite da se osjeća bezbjedno.

U isto vrijeme, velika je vjerovatnoća da ona neće dugo šetati sama, pa imate priliku da iskažete sav svoj šarm i probijete led u konverzaciji.

Vau, baš mi se dopada tvoja odjevna kombinacija, šta je to?

Većina žena se za grad sprema nekoliko sati, pa će joj mnogo značiti ako muškarac primjeti i pohvali njen trud. Ovim malim gestom ćete joj povećati samopouzdanje i naravno pokrenuti razgovor.

Pružajući joj mogućnost da razgovara o modi pokazujete joj da ste zainteresovani za ono što ima da vam kaže, kao i da ste moderan muškarac sa dozom sofisticiranosti.

Upravo sam pomislio da moraš da znaš da imaš lijep-lijepo…

Svaka žena voli komplimente, tako da je ovo siguran način da započnete konverzaciju sa djevojkom koja vam se dopala. Pohvalite njen osmjeh, oči ili nos, a možete da se fokusirate i na specifičniji kompliment poput frizure i načina na koji se smije.

(Menshealth.rs)