IT SEKTOR Poziv za podršku u realizaciji novih investicija

U okviru projekta Lokalni integrisani razvoj (LIR), Razvojni program Ujedinjenih nacija je objavio javni poziv investitorima za iskazivanje interesa za podrškom u realizaciji novih investicionih projekata u IT sektoru u Bosni i Hercegovini.

MOTO Z2 PLAY Zabava za ljubitelje dobrog zvuka

Ukoliko ste ljubitelj dobrog zvuka, obradovaće vas informacija da vam m:tel u okviru svoje bogate ponude uređaja, odnedavno nudi još jedan sjajan telefon. Riječ je o Motorolinom Moto Z2 Play modelu uz koji na poklon dobijate JBL zvučnik.

Nova poslovnica SiM Impex-a u Laktašima!

SiM Impex danas otvara 25. po redu poslovnicu u Laktašima. U periodu od 8-18 časova organizujemo proslavu za kupce koja će biti održana ispred poslovnice na adresi Karađorđeva 69.

Pretplata: XS na popustu

Postanite korisnik tarifnog modela Pretplata: XS i ostvarite popust od čak 50% na cijenu mjesečne pretplate.

Kompanija iz Banjaluke bi 12 km brze ceste preko Pelješca sagradila za 401,54 miliona kuna

Kompanija Integral iz Banje Luke dala je najbolju finansijsku ponudu za gradnju dionice nove brze ceste preko Pelješca, koja je dio projekta cestovnog spajanja juga Hrvatske s ostatkom zemlje. Integral bi 12,04 kilometra brze ceste od Sparagovića do Duboke sagradio za 401,54 miliona kuna (uključujući PDV). Procijenjena vrijednost radova na tenderu je iznosila 482 miliona kuna

MASOVNI ODLASCI Manjak zanatlija povećao cijene usluga

Usluge zanatstva, posebno zidara, tesara, molera i vodoinstalatera, poskupjele su i biće sve paprenije jer je zanatlija na našim prostorima sve manje, a zanatstvo se mora afirmisati na svakom koraku, smatraju predstavnici iz ove oblasti.

DODIK: Akcize na gorivo ostaju

Akcize na gorivo ostaju jer se autoputevi moraju graditi od nekih sredstava, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS.