“Kristal kapital” prestaje da radi

Društvo za upravljanje investicionim fondovima “Kristal invest” iz Banjaluke obavijestilo je o prestanku rada Otvorenog investicionog fonda “Kristal kapital” jer ne ispunjava uslove utvrđene Zakonom o investicionim fondovima, saopštila je Banjalučka berza.

agencija-grape-google-partner
Agencija „Grape“ iz Banjaluke postala Google Partner!

Banjalučka agencija za digitalni marketing „Grape“ u novu godinu ušla je sa priznanjem koje već prvih dana sluti izuzetno uspješnu 2018. Stručnost i vještine koje je agencija pokazala u dosadašnjem radu obezbjedile su joj status Google Partner-a. Na taj način ova mlada domaća firma ušla je u uski krug odabranih agencija sertifikovanih od strane jedne

Poziv za učešće u programu podrške preduzetništvu

Grad Banja Luka, Gradska razvojna agencija (CIDEA), Inovacioni centar Banja Luka (ICBL) i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, pozivaju sve zainteresovane sa područja Banje Luke da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

U RS nedostaje pekara

Nedostatak radnika i utvrđivanje metoda institucionalne saradnje u borbi protiv nelojalne konkurencije, bile su teme današnje sjednice Odbora pekarske industrije Područne privredne komore Banjaluka.

Inspektori poništili rješenje o rušenju šoping mola jer je dobijena građevinska dozvola

Iako je dvije etaže 70 miliona evra vrijednog šoping mola “Delta Planet” u Banjaluci podigla potpuno bespravno, firma “Delta Real Estate” u vlasništvu kontroverznog srbijanskog biznismena Miroslava Miškovića kažnjena je sa više nego simboličnim iznosom – 5.500 KM. Istovremeno, Inspektorat RS poništio je svoje rješenje o rušenju doneseno krajem decembra, saznaje portal CAPITAL.   

Na računu javnih prihoda rekordne 2,3 milijarde KM

Poreska uprava Republike Srpske u prošloj godini na račun javnih prihoda Srpske prikupila je rekordne 2,353 milijarde KM, što je najveća godišnja naplata ovih prihoda od 2002. godine, kada je ta uprava osnovana.

Sve snage usmjerene ka jačanju privrede

Vlada i poslovna zajednica RS počeli su da realizuju mjere iz potpisanog memoranduma o zajedničkim politikama i udruženim snagama radiće na stvaranju boljeg poslovnog ambijenta.

(FOTO) Majstor “Parking majstora”

Čitalac portala blmojgrad, poslao je fotografiju koja bi slobodno mogla konkurisati za “Naj parking majstora u Banjaluci u januaru 2018. godine”

Borac na turniru u Istri

Fudbaleri Borca u subotu putuju na pripreme u Medulin, gdje ih pored napornog rada pod dirigentskom palicom Igora Jankovića očekuje učešće na jak

Student Igokea uzela KUP Srpske

Senzacija u Kupu Republike Srpske. Košarkaši Student Igokee su prvi put osvojili trofej tako što su u Mrkonjiću savladali favorizovanu Mladost nak

“Kristal kapital” prestaje da radi

Društvo za upravljanje investicionim fondovima “Kristal invest” iz Banjaluke obavijestilo je o prestanku rada Otvorenog investicionog fon